Masuri suplimentare in lupta cu COVID-19: Masca de protectie e obligatorie in Maramures si in spatiile deschise aglomerate. Care este programul stabilit pentru terase

Masuri suplimentare stabilite la nivelul judetului Maramures pentru prevenirea si limitarea infectiei cu noul Coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a reunit in sedinta extraordinara, in sistem online, si a adoptat Hotararea nr. 32/2020, prin care au fost stabilite masuri suplimentare de protectie pentru prevenirea si limitarea infectiei cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului Maramures. […]

Articolul Masuri suplimentare in lupta cu COVID-19: Masca de protectie e obligatorie in Maramures si in spatiile deschise aglomerate. Care este programul stabilit pentru terase apare prima data in DirectMM.

Claca la secerat in Coruia: Obiceiurile agrare intalnite in Tara Chioarului au fost readuse la viata cu prilejul coacerii granelor (FOTO SI VIDEO)
Citeste
Accidente de weekend: Motociclisti raniti in Firiza si Tautii Magheraus. Unul s-a izbit de un copac, altul de o masina (VIDEO SI FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.