Masuri privind prevenirea raspandirii SARS COV 2

Politistii maramureseni continua sa actioneze integrat, impreuna cu celelalte structuri teritoriale cu atributii in domeniul ordinii si sigurantei publice, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID - 19.

In ultimele 24 de ore, sub autoritatea Institutiei Prefectului, au fost desfasurate actiuni de verificare cu efective marite in zone aglomerate, cu privire la respectarea masurilor impuse in contextul starii de alerta, scopul vizat fiind prevenirea raspandirii virusului Covid 19.

La activitatile desfasurate ieri, 05 octombrie, au participat 36 efective de politisti din cadrul I.P.J. Maramures, jandarmi, politisti de frontiera, precum si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ai I.T.M. Maramures.

In cadrul celor opt actiuni punctuale desfasurate, au fost verificate 1.709 de persoane fizice, 44 de societati comerciale/persoane fizice autorizate, 176 de mijloace de transport, din care 37 mijloace de transport public in comun si 1.094 de obiective/locatii de interes.

In total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 32 sanctiuni contraventionale astfel:

  • 26 pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala;
  • sase sanctiune pentru nerespectarea masurilor privind carantina/izolarea.

Valoarea totala a amenzilor aplicate de politisti, a fost de 6.000 de lei.

Actiuni de acest gen se vor desfasura pana la incetarea masurilor restrictive.

Recomandam cetatenilor sa respecte masurile de protectie sanitara si de distantare fizica pentru a-si proteja propria sanatate si viata, dar si pentru a-i proteja pe toti cei din jur.

Va amintim de TELVERDE - 0800800165, numarul de telefon la care puteti sesiza nereguli privind respectarea masurilor stabilite in contextul COVID-19.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Mii de pacienti cu probleme dermatologice consultati in 6 luni la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare
Citeste
Daca aveti drum pe Valea Oltului. Circulatia restrictionata timp de doua luni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.