MASURI: Precizari referitoare la eliberarea certificatelor de cazier judiciar si adeverintelor de integritate

Precizari referitoare la eliberarea certificatelor de cazier judiciar si adeverintelor de integritate:
o programul de lucru cu publicul ramane suspendat la ghiseele organizate la nivelul IPJ Maramures din Baia Mare, Str. Scolii nr.1 si Sighetu Marmatiei, Viseu de Sus, Borsa si Targu Lapus pentru perioada starii de alerta.

o Pentru situatiile urgente care impun eliberarea certificatelor de cazier judiciar (plecari din tara, insotire minori in strainatate, urgente medicale, participarea persoanleor fizice si juridice la licitatii publice) se vor realiza planificari telefonice de luni pana vineri intre orele 09.00 -13.00 astfel:

Serviciul Cazier Judiciar, Statistica si Evidente Operative situat pe str. Tineretului nr. 2 din Baia Mare telefon: 0262.207282 si 0262.207212;
Politia Municipiului Sighetu Marmatiei, str. Mihai Viteazu nr.10, telefon 0262.311006, interior 22052,
Politia Orasului Viseu de Sus str. 22 Decembrie nr.30A telefon 0758034921, 0262353631
Politia orasului Borsa, str. Lazuci nr.6 telefon 0262342525
Politia orasului Targu Lapus, str. P-ta Eroilor nr. 25 telefon 0262384333

Dupa realizarea planificarii telefonice, cererile pentru situatiile urgente care impun eliberarea certificatelor de cazier judiciar, se vor depune la nivelul Serviciului Cazier Judiciar, Statistica si Evidente Operative situat pe str. Tineretului nr. 2 din Baia Mare, la Politia Municipiului Sighetu Marmatiei, str. Mihai Viteazu nr.10, Politia orasului Viseu de Sus, str. 22 Decembrie nr.30A, Politia orasului Borsa, str. Lazuci nr.6, Politia orasului Targu Lapus, str. P-ta Eroilor nr. 25.

Cererile se descarca de pe adresa
https://mm.politiaromana.ro/utile/cazier-judiciar, se completeaza si semneaza (scanare / fotocopiere dupa semnare), dupa care se transmit online, insotite de documentele aferente (act de identitate in termen de valabilitate/acte specifice persoane juridice), cu exprimarea clara a motivului solicitarii certificatului de cazier.
La Baia Mare, dupa realizarea programarii telefonice, cererile pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar pot fi transmise pe adresa de e-mail [email protected] .

Depunerea cererilor si ulterior eliberarea documentelor se va realiza in conditii de interactiune minima cu publicul.

Programul de lucru pentru ghiseele organizate la Viseu de Sus, Borsa si Targu Lapus ramane acelasi:

  • Politia orasului Viseu de Sus, str. 22 Decembrie nr.30A, prin ghiseul de la sediul subunitatii: de luni pana vineri, intre orele 9.30-12.30.
  • Politia orasului Borsa, str. Lazuci nr.6, prin ghiseul de la sediul subunitatii, de luni pana vineri, intre orele 9.30-12.30.
  • Politia orasului Targu Lapus, str. P-ta Eroilor nr. 25, prin ghiseul de la sediul subunitatii, de luni pana vineri, intre orele 9.00-12.00.

Articolul MASURI: Precizari referitoare la eliberarea certificatelor de cazier judiciar si adeverintelor de integritate apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PREVENIRE: Politistii au actionat pentru siguranta pe drumurile judetului
Citeste
NEBUNIE LA SPITALUL JUDETEAN – SUTE de persoane stau la coada sa intre in unitatea medicala
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.