MASURI DE PREVENIRE LA FARCASA: Acces in primarie restrictionat, dezinfectie a spatiilor des frecventate, dupa ce primarul Stegeran a fost infectat cu Covid-19

n urma infectarii cu Covid-19 a primarului comunei Farcasa, Ioan Stegeran, la nivel de comuna s-au luat o serie de masuri menite sa previna si sa impiedice raspandirea virusului.
S-a procedat la dezinfectarea spatiilor cel mai des frecventate de populatie: Primarie, Biserici, Scoala, Scari de bloc sau Dispensar. In zilele urmatoare se va face dezinfectie si in alte spatii publice.
De asemenea astazi dimineata au facut testul pentru depistarea virusului 5 persoane care lucreaza in primarie si doua asistente. Din pacate, doua teste au fost pozitive, este vorba despre doua angajate care au venit cel mai des in contact cu publicul (R. de la secretariat si D. de la impozite si taxe). Alte doua persoane care au intrat in contact cu primarul au facut si ele testul, rezultatele fiind negative.

Accesul in Primarie este deocamdata restrictionat!


Primarul Ioan Stegeran se afla in spital si a fost din nou investigat, confirmandu-se prezenta virusului, dar din punct de vedere al sanatatii este bine neavand niciun fel de simptome sau dureri. Dealtfel maine va fi externat si va intra in izolare la domiciliu.
Alte 7 angajate ale Primariei vor face maine dimineata testul. Sa speram ca rezultatele vor fi negative.

Articolul MASURI DE PREVENIRE LA FARCASA: Acces in primarie restrictionat, dezinfectie a spatiilor des frecventate, dupa ce primarul Stegeran a fost infectat cu Covid-19 apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Zi decisiva pentru PSD
Citeste
DOI ANGAJAtI DEPISTAtI POZITIV CU COVID-19: Agentia din Somcuta Mare isi suspenda activitatea pana pe 31 august
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.