MASURI: Baimarean retinut pentru 24 de ore dupa ce a furat bunuri din doua apartamente

Activitatile specifice desfasurate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au dus la identificarea unui barbat din municipiu, banuit de comiterea infractiunilor de talharie calificata si furt calificat. In baza probatoriului administrat, acesta a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

In fapt, baimareanul este banuit ca la inceputul acestei luni a patruns intr-un apartament situat pe strada Ana Ipatescu din municipiu, in timp ce proprietara dormea, si a sustras un telefon mobil.
In urma extinderii cercetarilor, politistii au stabilit ca cel in cauza ar fi patruns intr-un alt apartament, situat pe strada I.L. Caragiale prin escaladarea geamului lasat deschis, cu intentia de a sustrage bunuri. A fost surprins de proprietara si in incercarea de a-si asigura scaparea a impins-o pe femeie, reusind sa sustraga din apartament bijuterii, o geanta cu farduri si o pereche de adidasi.
O parte din prejudiciu a fost recuperat si predat partilor vatamate. Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii sale activitati infractionale.

Articolul MASURI: Baimarean retinut pentru 24 de ore dupa ce a furat bunuri din doua apartamente apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FURTURI: Tanar din Rona de Sus prins in flagrant in timp ce transporta andezit exploatat ilegal, barbat din Poienile de Sub Munte cercetat pentru taiere ilegala de arbori
Citeste
PARADOX DE MARAMURES – Mastile sunt obligatorii si pe strada, dar nu exista sanctiuni pentru nerespectarea regulii. Ce spune Consiliul Judetean
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.