Masina spulberata de tren in nepos

O masina a fost spulberata de tren in Nepos. Doua persoane au ramas incarcerate si se afla in stop cardio-respirator.

Un grav accident feroviar a avut loc in urma cu putin timp in localitatea Nepos. O masina a fost lovita in plin de un tren.

La fata locului au pornit de urgenta un echipaj Terapie Intensiva Mobila, doua echipaje de Prim – Ajutor, doua echipaje tip B2 din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean si doua descarcerari, dintre care o masina de descarcerare grea.

Din primele informatii de la fata locului, in autoturismul spulberat de tren se aflau doua persoane care sunt incarcerate si se afla in stop cardio-respirator.

In tren se afla aproximativ 100 de persoane, iar un echipaj SAJ efectueaza recunoasterea pentru a evalua starea pasagerilor, informeaza reprezentantii ISU BN.

Din nefericire, soferul in varsta de 47 de ani a fost declarat decedat la fata locului, iar pasagera din dreapta da semne de viata si va fi transportata la UPU Bistrita cu echipajul de Terapie Intensiva Mobila.

Conform reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean, soferul masinii nu s-ar fi asigurat corespunzator la trecerea peste calea ferata, moment in care a fost lovit din plin de tren, fiind tarat pe sina de tren pe o distanta de aproxinativ 150 metri.

"Astazi, in jurul orei 12:29, la trecerea la nivel cu calea ferata din localitatea Nepos, automata, semnalizata cu semnale acustice si luminoase, un autoturism a fost lovit de trenul InterRegio nr. 1833, care circula pe relatia Iasi-Timisoara. In urma impactului, autoturismul a fost tarat pe calea ferata pe o distanta de aproximativ 150, iar soferul si o pasagera au fost grav raniti.

Din primele verificari efectuate de politisti se pare ca soferul, un barbat de 47 de ani, din Livezile, nu s-ar fi asigurat corespunzator la trecerea la nivel cu calea ferata", informeaza Crina Sirb, purtatorul de cuvant al IPJ BN

"Echipajele de interventie au gasit la locul accidentului doua victime incarcerate . Femeia, ocupanta a locului din fata dreapta, a fost extrasa de urgenta de catre echipajul de prim ajutor SMURD de la Sectia de Pompieri Nasaud. Era in stop cardio-respirator si s-a inceput aplicarea protocolului de resuscitare. Din pacate, dupa aproximativ o ora, echipajele medicale au fost nevoite sa declare decesul acesteia.

Barbatul prezenta leziuni incompatibile cu viata. Echipajele de descarcerare au indepartat plafonul, stalpii si portierele pentru a-l putea extrage in vederea predarii acestuia catre echipajul apartinand Serviciului de Medicina Legala.", informeaza Marius Rus, purtatorul de cuvant al ISU BN.

Sursa foto, text si video – Bistriteanul.ro.

Patriarhia Romana indeamna toti preotii si credinciosii sa o pomeneasca in rugaciuni pe Alexandra
Citeste
Invazia de serpi in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.