Masina distrusa de tencuiala cazuta de pe peretele unui bloc

Un incident neplacut s-a petrecut in cursul acestei saptamani in Sighetu Marmatiei. Un sighetean s-a trezit cu autoturismul distrus in proportie de peste 50%, dupa ce o parte masiva de tencuiala de pe un bloc de locuinte a cazut pe acesta.

Totul s-a petrecut dupa lasarea intunericului, autoturismul parcat langa imobil neavand nicio sansa de a scapa neavariat. Incidentul s-a petrecut in cartierul Constructorului, tencuiala cazand de pe lateralul blocului cu nr. 1.

Norocul a fost ca la momentul producerii incidentului nu erau trecatori prin zona. Daca ar fi existat persoane surprinse de caderea tencuielii, cel mai probabil ca acestea ar fi fost ranite grav, in cel mai bun caz.

"Masina mea e distrusa in proportie de peste 50%. Nici nu stiu pe cine sa iau la rost pentru a-mi recupera paguba suferita", a declarat Daniel L., proprietarul autoturismului, pentru Sighet 247.

Din pacate, cazul nu este singular in Sighet, intreg orasul arata abandonat, darapanat. "Din pacate, primarul municipiului se arata total nepasator, fiind interesat doar sa isi ridice salariul si nu se intereseaza de soarta noastra sau a orasului", a declarat Ionela M., locuitoare in cartierul Constructorului.

Preluare Sighet 247

Pieton accidentat mortal in piata revolutiei
Citeste
AtenTie, Soferi! politistii rutieri, pe urmele conducatorilor auto care se urca beti la volan si care nu folosesc centura
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.