Masina din maramures, implicata intr-un accident in bihor, soldat cu trei victime

Un accident rutier a avut loc cu putin timp in urma in comuna Salard .

Potrivit primelor informatii, in evenimentul rutier este implicat o masina din Maramures.

In zona traficul este blocat. La fata locului s-au deplasat echipaje SMURD si de pompieri.

"Din primele date se pare ca ar fi vorba de trei victime, una incarcerata. Politistii rutieri efectueaza cercetari la fata locului. Traficul rutier este blocat si dirijat de agentii rutieri aflati la fata locului", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Bihor.

Pentru salvarea celor trei victime, ISU Crisana a mobilizat de urgenta, doua echipaje de pompieri militari din cadrul Garzii de Pompieri Salard, din care unul de paramedici, echipajul de descarcerare grea al Detasamentului Oradea, echipajul de terapie intensiva mobila al SMURD Oradea si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean.

"Ajunse la locul producerii accidentului, fortele de interventie au actionat pentru descarcerarea unei femei ramase captive in unul din cele doua autoturisme avariate, iar echipajele medicale au acordat ingrijirile necesare femeii evacuate din autovehicul si celor doi barbati raniti in urma accidentului, toti trei suferind multiple traumatisme si contuzii. Cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean Oradea", a transmis maiorul Camelia Rosca, purtatorul de cuvant al ISU Crisana.

 

 

Beat si fara permis, a distrus copacii ornamentali din centrul orasului
Citeste
Euro 2020, preliminarii: Romania merge dupa punct in Norvegia
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.