Marturii pline de tristete despre georgian, baiatul de 19 ani care a murit decapitat dupa ce s-a infipt intr-o casa cu 200 km/ora

Tristete fara margini printre vecinii si cunoscutii lui Georgian Bura, un tanar de doar 19 ani, din Satu Mare, care a murit decapitat, dupa ce a facut accident cu bolidul pe care il conducea cu 200 de km/h.

Vecinii baiatului spun ca este o pierdere uriasa pentru comunitate, insa Georgian traia o drama si, in opinia lor, este posibil ca suferinta tanarului sa fi contribut intr-un fel la groaznicul accident in care si-a pierdut viata.

O pierdere uriasa pentru comunitate

"Un baiat foarte cumsecade, eu il cunosc foarte bine. Respectuos, din familie buna, de oameni calumea. A fost cu tatal lui in strainatate, tatal sau este un afacerit local, are o firma. In ultimul timp au aparut problemele. Mama copilului s-a despartit de tatal sau, a fugit cu altcineva si apoi, probabil, copilul s-a suparat foarte tare", a declarat un vecin al baiatului.

Georgian Bura suferea dupa ce mama lui a divortat si a plecat in strainatate

O alta vecina spune ca Georgian Bura era un baiat cuminte si stie ca tanarul suferea foarte mult din cauza ca mama lui i-a parasit si a plecat in Italia, cu alt barbat.

"A fost cuminte baiatul. Era si suparat ca mamica lui a plecat de la ei. N-are un an de cand a plecat femeia, in primavara", spune o vecina care l-a cunoscut foarte bine pe Georgian.

Un alt vecin dezvaluie si el faptul ca baiatul era foarte afectat de ce s-a intamplat intre parintii sai si crede ca Georgian a intentionat sa-si puna capat zilelor.

"L-am cunoscut. Mama lui s-a despartit de tatal sau si a plecat in strainatate. Eu ma gandesc ca s-a sinucis, la asta ma gandesc. Din cauza parintilor", spune un alt vecin.

Accidentul a cutremurat pe toata lumea

Accidentul in care a pierit Georgian Bura a cutremurat pe toti cunoscutii baiatului. Tanarul s-a stins in aceasta dimineata, intr-un cumplit accident la Seini, in Maramures.

Aflat la volanul unui Volvo, a pierdut controlul masinii, a parasit DN1 C, a trecut prin poarta unei case, a lovit un stalp de beton si apoi a spulberat peretele unei case.

Kilometrajul, blocat la 200 km/h

In impact, Georgian Bura a murit pe loc, decapitat de stalpul de beton. Kilometrajul era blocat la 200km/h.

Urmele de franare nu exista, semn ca tanarul ori nu a avut aceasta intentie, ori a adormit la volan, cu piciorul pe pedala de acceleratie.

Politistii informeaza ca Georgian Bura avea si permisul de conducere retinut si nu avea dreptul legal de a conduce.

"Intr-o curba usoara la dreapta, soferul a parasit partea carosabila prin stanga si s-a oprit cu autoturismul in peretele unui imobil. In urma impactului, tanarul de la volan a decedat. Verificarile politistilor au relevat ca acesta avea permisul de conducere retinut. Politistii continua cercetarile", a declarat Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Politistii continua cercetarile in acest caz.

CITESTE SI:

Tragedie la Seini / actualizare: Accident cu o victima incarcerata decedata pe loc. La volan se afla un tanar de 19 ani din Bixad

CITESTE SI:

URMARE: Cine este tanarul mort in accidentul de la Seini? Satmareanul ar fi condus cu aproape 200 km/ora

De Craciun, peste 700 de maramureseni au ajuns la UPU
Citeste
GALERIE FOTO
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.