Maricel Voinea, cooptat de primarul Catalin Chereches in viitoarea sa echipa pentru Consiliul Local

LEGENDA MINAURULUI Primarul Catalin Chereches continua sa atraga in echipa sa pentru Baia Mare nume importante, oameni binecunoscuti si apreciati in domeniile lor si in comunitate.

Pe lista pentru Consiliul Local, la alegerile locale care vor avea loc peste cateva luni, in echipa lui Catalin Chereches vom vedea o personalitate surprinzatoare. Este vorba despre indragitul Maricel Voinea, dublu medaliat olimpic, celebritate a handbalului mondial, extrema stanga care in anii ’80 – ’90 impresiona lumea handbalului cu golurile sale din unghiuri imposibile, perfectionand aici, in Sala Sporturilor Lascar Pana din Baia Mare, Efectul Voinea.

Dupa o cariera de invidiat in handbal, ca jucator, Maricel Voinea a devenit antrenor, ulterior s-a retras insa. Locuieste in Germania, unde lucreaza in administratia publica, iar in ultimii ani a fost adesea in Baia Mare, fiind apropiat de Catalin Chereches care adesea i-a cerut sfatul cu privire la proiectele sale pentru sport in general, pentru handbal in mod special. A declarat acum mai multi ani ca s-ar fi intors in Baia Mare, orasul unde s-a dezvoltat ca sportiv, unde s-a consacrat si si-a petrecut mare parte din viata, insa la vremea respectiva nu primise nici o oferta concreta de a veni si de a antrena echipa orasului. Lucrurile s-au schimbat insa dupa ce Catalin Chereches a fost ales primar si a inceput sa il implice pe Maricel Voinea in viata sportiva a comunitatii. Acum, Maricel Voinea ar putea reveni definitiv in Baia Mare pentru a pune umarul la consolidarea administratiei publice, pentru a intra in slujba baimarenilor.

"Am incercat mereu sa ma inconjor de profesionisti buni in domeniile lor, de oameni cu suflet mare si apreciati de comunitate. Imi doresc pentru comunitatea noastra tot ce e mai bun, astfel ca invit in echipa mea pentru Baia Mare oameni relevanti, care cunosc performanta si inteleg ce inseamna sa fii in slujba cetatenilor. Am incredere ca vom face o echipa buna, alaturi si de celelalte persoane care vor veni alaturi de mine in demersul meu pentru Baia Mare. Maricel Voinea a fost si este un campion, are atuul de a fi trait in strainatate unde a vazut ce inseamna sa traiesti intr-un sistem administrativ nemtesc si cred ca va avea un cuvant important de spus la masa alesilor locali, fiind o voce a baimarenilor, a celor care il apreciaza ca sportiv, ca om, pe care ii va reprezenta, sunt convins, asa cum a reprezentat Baia Mare in trecut, pe cele mai mari scene ale handbalului european, cu onoare, demnitate si determinare! Sunt onorat de prietenia sa, dar mai ales ca a acceptat sa vina alaturi de mine, pentru Baia Mare!", a declarat Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare.

ActualMM

Furnizarea apei potabile, intrerupta pe Bd. Republicii
Citeste
Calin Ioan Bota, presedinte PNL Baia Mare, numit secretar de stat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.