Maramureseni raniti sau morti in weekend din cauza celor care conduc fara permis

Adaugat in categoria NEWS ALERT
maramureseni-raniti-sau-morti-in-weekend-din-cauza-celor-care-conduc-fara-permis.jpg

SEMNAL DE ALARMA   In acest week-end un barbat a decedat, iar alte trei persoane au ajuns la spital si au ramas internate ca urmare a leziunilor suferite in urma unor accidente rutiere provocate de barbati care conduceau fara a detine permise.

Sambata, 10 august, politistii au intervenit la o tragedie produsa pe raza localitatii Grosi. Un barbat de 66 de ani, care conducea un tractor pe strada 1 Decembrie, a intentionat sa vireze la dreapta pentru a patrunde pe strada Iezer, insa nu s-a incadrat corespunzator si s-a rasturnat. Barbatul a ramas incarcerat sub tractor si datorita leziunilor suferite a decedat.

Verificarile politistilor au relevat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul si remorca conduse erau neinmatriculate si neinregistrate.

Politistii orasului Borsa au intervenit ieri, 11 august, la un accident produs pe strada Cisla din oras. La fata locului s-a constatat ca un barbat de 62 de ani, care a condus o motocicleta, a pierdut controlul directiei de deplasare si s-a rasturnat pe partea carosabila. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului motocicletei si vatamarea corporala usoara a unui pasager de 38 ani. Politistii au constatat ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar valabilitatea inspectiei tehnice periodice si a politei de raspundere civila auto a autovehiculului condus era expirata.

Tot ieri, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Bogdan Voda au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca pe D.C. Valea Greblei din Stramtura a avut loc un accident soldat cu o victima. In urma deplasarii la fata locului s-a constatat faptul ca un tanar de 22 de ani, care a condus un ciclomotor, a surprins si accidentat o femeie de 73 de ani, care se afla pe marginea partii carosabile. Victima a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. In urma verificarilor s-a constatat ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

In toate cazurile politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile, urmand a dispune masuri legale.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Parlamentul german nu respecta recomandarile referitoare la transparenta
Citeste
Stiinta Explorari Baia Mare pregateste noul sezon competitional
Citeste