Maramureseni la un pas sa fie spulberati de o cisterna intrata in depasire

VIDEO CAMERA DE BORD Imagini incredibile surprinse de un maramuresean, cu camera de bord. A evitat in ultima secunda impactul cu o cisterna care transporta combustibil, intrata pe contrasens, pe linie continua, pentru a depasi o caruta. Totul s-a petrecut ieri pe ruta Baia Mare – Sighetu Marmatiei, pe DN 18, pe raza localitatii Harnicesti.

"Era sa murim in timp ce ne intorceam de la Sighetu Marmatiei spre Baia Mare, in localitatea Harnicesti in jurul orei 16.00. O autocisterna cu numarul B466ADR a patruns pe contrasens cu jumatate de camion, in ciuda marcajului longitudinal continuu si intr-o curba deosebit de periculoasa, fara vizibilitate.

Incerca sa depaseasca un atelaj . Eu circulam din sens opus, eram incarcat si cu remorca. Am reusit sa franez si sa trag de volan dreapta in ultimul moment. El sigur era incarcat cu benzina pentru ca avea pe capul tractorul marcajul 33/1203. Va dati seama ce s-ar fi putut intampla?

Deci firma asta din Targoviste are numai angajati teroristi sau are soferi cu atestat? Politia romana ar trebui sa faca ceva cu teroristii astia profesionisti! Ne omoara pe drum! Multumesc", a fost mesajul soferului maramuresean pentru VasileDale.ro

Sursa info si video: VasileDale.ro

A antrenat Minaur-ul. Acum, Liviu Paraschiv a plecat sa antreneze pe terenurile celeste
Citeste
Lucrari de reparatii la reteaua de apa pe str. Gh. Bilascu din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.