Maramureseanul de 30 de ani ucis de propria masina si-a salvat familia cu pretul vietii

TRAGEDIA DE LA CETATELE Informatii uluitoare cu privire la cazul de ieri din localitatea Cetatele, Maramures, in care un barbat de numai 30 de ani si-a pierdut viata sub rotile propriei masini, au fost publicate de site-ul BaiaMare24.ro. Potrivit sursei citate, povestea accidentului este cu atat mai tragica cu cat barbatul a murit salvandu-si familia, respectiv sotia, bebelusul si soacra.

In masina se aflau bebelusul de numai cateva luni a barbatului, sotia si soacra acestuia la momentul producerii tragicului accident. Barbatul a parcat masina pe un deal, pe un drum nedeschis circulatiei publice. Acesta ar fi uitat insa sa traga frana de mana si, cand s-a dat jos din autovehicul, acesta din urma a luat-o la vale. Pentru ca masina se indrepta spre o rapa, barbatul a sarit efectiv in fata acesteia pentru a o opri si a-si salva familia.

Masina s-a oprit si, cu pretul vietii sale, maramureseanul de 30 de ani si-a salvat familia. Echipajele de prim ajutor ajunse la fata locului nu au mai putut face, din pacate, nimic pentru a-i salva viata, ranile pe care le-a suferit fiind incompatibile cu viata.

 

ACTUALIZARE:

 

In urma cercetarilor efectuate de catre politistii maramureseni, a relevat faptul ca barbatul a oprit masina pentru a verifica o presupusa defectiune a acesteia. Masina a ramas cu motorul pornit si, din cauza ca nu a fost asigurata cu frana de mana, a luat-o la vale.

"Ieri, 21.08.2019, politistii au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca o persoana a ramas incarcerata sub un autoturism, pe raza localitatii Cetatele.
Politistii din Sisesti s-au deplasat de urgenta la locul indicat, impreuna cu un echipaj SMURD care, din pacate, a constatat decesul persoanei. Politistii au stabilit ca este vorba despre un barbat de 30 ani, din Baia Mare, care a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.
Primele verificari efectuate la fata locului au relevat ca in timp ce conducea autoturismul in locul numit «Poiana», pe raza localitatii Cetatele, barbatul a oprit masina pe un teren in panta, pentru a verifica o posibila defectiune. Intrucat a lasat motorul in functiune si nu a asigurat autoturismul corespunzator, cu frana de ajutor, masina s-a pus in miscare, a trecut peste el, iar ranile suferite au fost incompatibile cu viata. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa", se arata in comunicatul politistilor.

ActualMM

 

Sursa foto: BaiaMare24.ro

Si-a dat viata pentru ca bebelusul, sotia si soacra lui sa traiasca
Citeste
Unde vor fi amplasate aparatele radar joi, 22 august, pe drumurile din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.