Maramureseanca jennifer barbara nagy remetean, locul ii la slalom urias, categoria 12-14 ani

Federatia Romana de Schi si Biathlon, organizeaza Poiana Brasov FIS Children Trophy. Competitia pentru tineret de nivel international este dedicata exclusiv schiului alpin si cuprinde doua probe: SLALOM URIAS si SLALOM, pentru cei mai talentati tineri schiori, fete si baieti, la categoriile de varsta 12-14 ani si 14-16 ani.

Sportiva romanca Ruxandra Ticsa Sandulean a incheiat cu al 5-lea timp , in proba de Slalom Urias. La categoria fete cadete, alaturi de Ruxandra Sandulean, tot pe locul 5 – la egalitate, a fost si sportiva Leona Trifu.

Proba de Slalom Urias a fost castigata de austriaca Antonia Weisser . Christina Pichler, tot o austriaca, a obtinut locul secund, urmata de sportiva Ungariei, Anna Kiss.

Proba de Slalom Urias la masculin a fost castigata tot de un reprezentant al Austriei.

La categoria de varsta sub 16 ani, masculin, competitia a fost castigata de austriacul Manuel Muigg, in 1;30.97, secondat de conationalul Michael Aschaber. Locul al III-lea pe podium a fost adjudecat de bulgarul Kaferinov, urmat de Aserios Mpakas din Grecia! Romanul Vasile Baran s-a clasat pe pozitia a V-a..

Concursul la sub 14 ani a fost castigat de Boiana Radeva, din Bulgaria in 49.83. Reprezentanta Romaniei, Jennifer Barbara Nagy Remetean s-a clasat pe pozitia a II-a, urmata de Stefani Valeva, din Bulgaria. Antonia Ruxandra Pahontu a ocupat locul IV.

Matei Oancea a obtinut cel mai bun timp dintre sportivii nostri. A terminat in 50.08 si si-a adjudecat locul al doilea, pe podium. Pozitia a III-a a fost ocupata de Razvan Traistaru, iar pe locul 4 a incheiat David Daniel Harangi. Competitia a fost castigata de bulgarul Borislav Hadjistoianov .

FIS Children Trophy va fi organizat in Romania pana in 2022, fiind inscris in calendarul Federatiei Internationale de Schi, pentru inca trei ani.

sursa Observatorul de Brasov.

 

FOTO
Citeste
Video exclusiv – un bebelus de 9 luni a murit intr-un incendiu violent la tg
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.