Maramureseanca implicata intr-un accident deosebit de grav petrecut in judetul satu mare

Un accident deosebit de grav s-a produs astazi, in jurul orei 12.00, in judetul Satu Mare, pe Drumul National 1F, intre localitatile Babasesti si Odoreu. Se pare ca vinovat de producerea accidentului ar fi soferul unui autoturism, inmatriculat in judetul Satu Mare, in care se aflau trei persoane.

Acesta ar fi intrat pe contrasens si a rezultat un impact frontal cu un alt autoturism, inmatriculat in judetul Maramures, condus regulamentar de catre o femeie.

Ce spune POLITIA: "In jurul orei 12.00, am fost sesizati despre producerea unui eveniment rutier intre localitatile Odoreu si Babasesti pe DN 19F. O coliziune frontala intre doua autoturisme, din primele date se pare ca ar fi produsa pe fondul conducerii pe contrasens. Tot din primele date se pare ca ar fi implicate 4 victime, dintre care una este incarcerata. Traficul este blocat in acest moment".

Ce spun POMPIERII: "Este in desfasurare o interventie de descarcerare la un accident rutier produs intre localitatile Babasesti si Odoreu. Se intervine cu o autospeciala de descarcerare grea, doua ambulante SMURD si doua echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta. Sunt patru victime, doua persoane sunt incarcerate, din care una inconstienta".

Daca autoturismul inmatriculat in Maramures a ramas pe partea carosabila, cel inmatriculat in judetul Satu Mare a ajuns in sant. In urma accidentului sunt patru victime, din care doua au ramas incarcerate.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje medicale de prim-ajutor, care incearca sa ajute victimele. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca ca in judetul Satu Mare, pe DN19F Satu Mare -Seini, in localitatea Odoreu a avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. Traficul este blocat.Se fac cercetari pentru stabilirea vinovatiei. Se estimeaza ca circulatia sa fie reluata in 40 de minute.

PoliTiStii, In tabAra de varA de la dumbrAviTa
Citeste
foto
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.