Maramuresean prins cu ecstasy in ianuarie, condamnat la inchisoare cu suspendare

Maramureseanul Martian Ovidiu A., in varsta de 31 ani, arestat preventiv si trimis in judecata la inceputul acestui an, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda pastile de ecstasy in municipiul Satu Mare, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare de catre Tribunalul Satu Mare. Alaturi de complicele sau.


"Condamna inculpatul A.M.O. la pedeapsa rezultanta de 2 ani 2 luni si 10 zile inchisoare; Dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere si stabileste termen de supraveghere de 3 ani; Deduce retinerea si arestul preventiv; Mentine masura controlului judiciar; Condamna inculpatul M.A.M. la pedeapsa de 1 an si 2 luni inchisoare; Dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere si stabileste termen de supraveghere de 2 ani; Deduce retinerea; Mentine masura controlului judiciar; Respinge cererea inculpatului M.A.M. de constatare a incetarii de drept a masurii controlului judiciar", se arata in decizia pe scurt a Tribunalului Satu Mare.

Luni, 7 ianuarie 2019, in jurul orei 16.30, dupa o "tranzactie", masina in care se afla traficantul a fost inconjurata de echipajele de anchetatori, iar barbatul a fost incatusat si dus la audieri.

Asupra barbatului, care se numeste Martian Ovidiu A., s-au gasit 36 de pastile de ecstasy, pe langa cele 63 pe care acestea le vanduse investigatorilor sub acoperire in timpul tranzactiilor autorizate.

In urma interogatoriului care s-a derulat la sediul DIICOT Satu Mare, Martian A. a fost retinut pentru 24 de ore, iar marti a fost prezentat judecatorului de drepturi si libertati de la Tribunalul Bihor, care a emis pe numele lui un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Cel de-al doilea barbat aflat in masina a fost pus in libertate, potrivit informatiilor PresaSM.
Aparatorul lui A., avocat Simona Pascu, sustine ca acesta a fost sincer in timpul audierilor.
"Clientul meu nu a facut alte vanzari, decat cele catre politisti autorizati. De altfel, el a dat dovada de buna-credinta, si-a recunoscut fapta si a aratat ca a fost doar o activitate de conjunctura", a declarat pentru Adevarul, avocata Pascu.

Actiunea de prindere in flagrant fost realizata de un echipaj complex din care faceau parte politisti ai Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog Satu Mare si ofiteri ai Brigazii de Operatiuni Speciale, sub supravegherea unui procuror al DIICOT Oradea.

Preluare baiamare24.ro

CITESTE SI

SALTATI IN TRAFIC: Doi maramureseni incatusati de mascatii din Satu Mare. Sunt suspectati de trafic de droguri

Ora Pamantului 2019. Pe 30 martie stingem lumina pentru o ora. Evenimente in Maramures
Citeste
Cum parcheaza doua politiste la borsa? 
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.