Maramuresean implicat in accident in ungaria din cauza poleiului

In continuare se circula greoi pe drumurile din Maramures, datorita poleiului depus pe sosele. De altfel in judet este in vigoare un Cod galben de precipitatii mixte care local favorizeaza depunerea de polei.

Si in tara vecina, Ungaria situatia este identica. Acolo, un maramuresean a a fost implicat intr-un accident rutier pridus din cauza poleiului de pe sosea. Din fericire nimeni nu a fost ranit, accidentul soldandu-se doar cu pagube materiale .

Carosabilul este umed pe sectoarele de drumuri nationale din judet. Au cazut precipitatii mixte, care au favorizat formarea poleiului, datorita temperaturilor negative, pe DN18, coborarea spre localitatea Mara.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 18 utilaje si doua UNIMOG pe DN1C, E58, DN18 , DN19, DN17C, DN18B, centura de ocolire a municipiului Baia Mare.

S-au raspandit 142 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judetene au fost sectoare de drum cu polei depus pe partea carosabila in zona de munte. Carosabil curat si umed. Angajatii societatii care administreaza sectoarele de drumuri judetene au actionat cu 22 utilaje si au imprastiat 100 tone material antiderapant. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Nu avem semnalate pana la aceasta ora evenimente in trafic, din cauza conditiilor meteorologice.

Valori ale temperaturii aerului: -7 grade la Targu Lapus, ,- 6 grade in Pasul Gutai, -5 grade in Baia Mare, Cavnic, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare si in Pasul Prislop, -3 grade la Viseu de Sus, -4 grade la Ocna Sugatag, -2 grade la Sighetu Marmatiei, Borsa, 1 grad la Vf. Iezer. Cer acoperit, vizibilitatea in trafic este buna. Vant linistit, ninge in zona montana inalta. Fulguieste la Borsa.

Mai multe masini ajunse in sant pe dealul hera
Citeste
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, rupta de realitate. Cate catune au bancomate in Romania
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.