Mama padurarului maramuresean ucis se teme pentru viata familiei sale

TRAESTE IN TEROARE   "Vrem sa muncim, nu sa murim!" –  este mesajul dur al padurarilor, care au dus cruci si sicrie in fata Parlamentului, in memoria celor sase colegi ucisi de hotii de lemne in ultimii ani. Doi dintre ei, numai in ultima luna. Ucigasii care au executat in Maramures un tanar tata sunt liberi si acum. Pentru prima oara, mama lui face un apel disperat catre autoritati. Se teme pentru siguranta celor trei copii ramasi orfani. Asa cum se tem si padurarii care infrunta pericolele cu mainile goale, fara arme, masini sau uniforme.

Sase cruci din lemn si tot atatea capace de sicrie au fost ridicate in fata Parlamentului. Simboluri ale unor morti violente in padurile Romaniei. Au fost sase numai in ultimii doi ani. Iar Liviu Pop a fost ultima victima. Tata a trei copii, barbatul a fost executat in stil mafiot de hotii de lemne, in Maramures. Ucigasii nu au fost identificati nici pana acum. Iar o familie intreaga traieste in teroare.

"Mi-e teama! Mi-e teama ca nu stim. Razbunatorul ala, daca a ajuns sa ia viata unui om, s-ar putea sa se mai razbune si pe noi. Daca el inca nu e prins si nu e legat", a delarat mama padurarului ucis.

Moartea lui Liviu a revoltat toti padurarii Romaniei. Peste 600 dintre ei au fost agresati. Hotii de lemne invadeaza padurile inarmati cu arme, topoare si sabii. In timp ce ei apara padurile cu mainile goale si cu pretul vietii.

"Sunt mai multi insi, tu esti singur, nu ai sanse. Esti exact cum ma vedeti acum, nu ai niciun fel de dotare pe tine. Se poate sa ai telefon de serviciu, dar zona sa nu fie acoperita ca semnal din punct de vedere telefonic si atunci esti izolat, esti singur", a declarat Ilie Ion, padurar Ocolul Silvic Azuga, pentru Observator.

 

Sursa info: Observator.tv

Un barbat de 56 de ani si-a pus capat zilelor
Citeste
Urmariri in trafic, sicanari si amenintari cu moartea
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.