MAINE CAD CAPETE IN PSD: MARCEL CIOLACU il vrea pe Gabriel Zetea in fruntea PSD Maramures desi a pierdut sefia Consiliului Judetean

Pe lista neagra se regasesc nume grele din partid precum Marian Oprisan, presedinte PSD Vrancea, Ioan Mang, presedinte PSD Bihor sau Ioan Darzu, seful PSD Alba.

Sunt vizati presedintii de organizatii judetene, care au candidat si pentru o functie de presedinte al Consiliului Judetean si au pierdut acesta batalie. Actuala conducere PSD nu vrea insa schimbarea tuturor celor care au pierdut acesta batalie electorala, ci doar a celor care au intrat in conflict in ultima perioada cu conducerea Partidului Social Democrat.

Cine ar putea pleca din PSD, dupa esecul de la locale


Printre acestia se afla Marian Oprisan, presedinte PSD Vrancea, cel care nu a avut niciodata o relatie foarte buna cu Marcel Ciolacu. Sunt si alti presedinti de organizatii judetene care au candidat pentru functie si au pierdut insa Marcel Ciolacu nu isi doreste schimbarea acestora.

Nume in acest sens sunt Felix Stroe, presedinte PSD Constanta, care a pierdut batalia de la Consiliu Judetean, sau Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures. Cei doi sunt apropiati a lui Ciolacu si nu si-ar dori schimbarea acestora din functii.

Vom vedea care vor fi criteriile pe care le vor stabili social democratii maine, la prima sedinta convocata dupa alegerile locale. Se asteapta a fi o sedinta tensionata. (Sursa: Antena 3.ro)

Va reamintim ca intr-o postare, Gabriel Valer Zetea anunta ca a fost testat pozitiv. CJSU Maramures confirma, dar ne minte in fata prin purtatorul de cuvant.

"Dragi prieteni, in urma cu putin timp am primit rezultatul testului COVID-19 si este pozitiv. Dupa ce un coleg de partid a fost confirmat pozitiv, cu doua zile in urma, am ales sa ma izolez si sa ma testez. Fiind optimist de felul meu va anunt ca pentru cateva zile "raman pozitiv".

Ceilalti colegi, membri de partid care s-au testat sunt negativi, iar sediul partidului a fost dezinfectat imediat. Nu prezint simptome, asa ca raman izolat la domiciliu si incep procesul de recuperare. Va indemn sa respectati, in continuare, toate masurile de protectie si de distantare.

Sa fim sanatosi! Mergem mai departe si sunt convins vom iesi mai intariti si din aceasta provocare!".

COMUNICAT CJSU Maramures

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures comunica confirmarea infectarii cu virusul SARS-CoV-2 a presedintelui in functie al Consiliului Judetean Maramures.

Acesta a purtat masca de protectie si a respectat masurile si normele sanitare stabilite de specialisti (o minciuna gogonata marcat CJSU Maramures si DSP Maramures. La meciul de fotbal dintre Recea si Rapid Bucuresti, presedintele CJ Maramures NU A PURTAT MASCA. La alegerile locale NU A PURTAT MASCA. Sunt doar cateva exemple, n.r.). El este asimptomatic si a ramas izolat la domiciliu. Directia de Sanatate Publica a dispus efectuarea dezinfectiei sediului de partid.

De asemenea, colegii de partid au fost testati, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative.

Pentru a preveni si limita infectia cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului nostru, le reamintim cetatenilor sa respecte masurile stabilite de autoritati in perioada starii de alerta, normele stabilite de specialisti, purtarea mastii de protectie in spatiile deschise stabilite prin hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, respectiv pastrarea distantei fizice de protectie sanitara si igienizarea frecventa a mainilor.

CITESTE SI:

Articolul MAINE CAD CAPETE IN PSD: MARCEL CIOLACU il vrea pe Gabriel Zetea in fruntea PSD Maramures desi a pierdut sefia Consiliului Judetean apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

In luna august, benzina si motorina s-au ieftinit cu 6 – 9 bani pe litru
Citeste
Creste numarul deceselor si al pacientilor in stare grava. Un nou record la ATI
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.