Mai multi soferi s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni rutiere

Ieri, 26 martie, politistii care care au fost prezenti pe drumurile publice din judet au depistat trei persoane care conduceau autovehicule fara sa detina acest drept. Este vorba despre un baimarean care in momentul in care a observat echipajul de politie cu semnalele luminoase in functiune, pe strada Mihai Eminescu din municipiu, a demarat continuandu-si deplasarea cu viteza.

Politistii l-au identificat la scurt timp, iar in urma verificarilor efectuate au stabilit ca este vorba despre un tanar de 27 de ani care nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Acesta a fost testat de catre politisti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Tot ieri, politistii din Ulmeni au oprit in trafic pentru verificari un autoturism condus pe raza localitatii Salsig. La volan a fost identificat un barbat de 38 de ani din Ulmeni.In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul are dreptul de conducere suspendat.
Totodata, politistii Postului de Politie Ardusat s-au sesizat din oficiu cu privire la conducerea pe drumurile publice a unui autoturism care a fost implicat intr-un accident rutier din care au rezultat pagube materiale. Politistii au constatat ca la volanul autoturismului se afla un tanar de 30 de ani care nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
In toate cele trei cazuri au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale.

Politistii serviciului de investigare a criminalitatii economice au verificat peste 60 de agenti economici
Citeste
Adevarul este dureros – pusi sa stea la pozat pentru a combate realitatea dura din spital
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.