Mai multi soferi bauti, cercetati de politisti

In ultimele 24 de ore, trei barbati s-au urcat la volan, ignorand faptul ca au consumat bauturi alcoolice. Un tanar de 28 de ani din Negresti Oas a fost depistat in trafic de catre politistii rutieri, cu o imbibatie alcoolica de peste 0.80 g/l alcool pur in sange.

Un alt tanar, de 32 de ani, din Baia Sprie din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdu controlul autoturismului, a derapat si a intrat in coliziune cu un podet de beton, dupa care s-a rasturnat in santul din partea stanga a directiei sale de mers. Testat cu aparatul etilotest s-a constat ca acesta consumase bauturi alcoolice, aparatul inregistrand o valoare de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tot ieri a fost inregistrat un accident rutier comis pe fondul consumului de alcool. Un barbat de 65 de ani, cu o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur in aerul expirat, intr-o curba la dreapta de pe Dealul Huta, a patruns pe contrasens si a acrosat aripa stanga spate a unui alt autoturism, condus regulamentar din sens opus.
Toti cei trei conducatori auto sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

VISEU DE SUS – politistii au testat cu aparatul etilotest 22 de soferi

         Ieri, 18 decembrie, politistii din Viseu de Sus au actionat pe drumurile publice de pe raza orasului, impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures, pentru prevenirea si combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Intre orele 10:00 – 15:00, politistii au oprit pentru verificari 43 de autovehicule. 22 dintre soferii verificati au fost testati cu aparatul etilotest.

         Pentru abaterile constatate, politistii au aplicat 16 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 6 000 de lei, si au ridicat patru certificate de inmatriculare.

In ultimele 24 de ore, doua accidente produse de soferi bauti
Citeste
"Nababii" din DNA: Claudiu Dumitrescu, cel care a "confirmat" achitari in dosare celebre, a incasat 450.000 de euro din bani publici de cand se afla in DNA
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.