Mai multi maramureseni prinsi bauti la volan

Ieri, 15.12.2019, in jurul orei 13.00, politistii care actionau pe drumurile publice de pe raza localitatii Nistru au oprit pentru verificari un autoturism ce nu avea aplicate placute cu numar de inmatriculare. La volan a fost identificat un barbat de 53 de ani.
In urma verificarilor efectuate politistii au constatat ca barbatul nu detine permis de conducere, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de de 0,09 mg/l alcool pur in aerul expirat.
In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile, urmand ca in functie de cele constatate sa fie dispuse masuri legale.

In toiul noptii, depistat de politisti in timp ce conducea in stare avansata de ebrietate

Azi-noapte, la ora 01.50, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au oprit pentru control un autoturism condus pe D.N. 18, pe raza localitatii Desesti. Intrucat soferul nu a oprit la semnalele luminoase, s-a procedat la urmarirea autoturismului, reusindu-se blocarea si oprirea sa pe D.J.183A inspre Barajul Runcu.
La volan a fost identificat un tanar de 25 de ani, domiciliat in comuna Desesti, iar in urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Sighetu Marmatiei, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sange.
Se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului, urmand a fi dispuse masuri legale.

Cercetat dupa ce a fost depistat de politisti conducand in stare avansata de ebrietate

Sambata seara, in jurul orei 23.00, politistii care actionau pentru controlul si supravegherea traficului rutier pe D.J. 108A, pe raza localitatii Salsig, au oprit pentru control un autoturism.

La volan a fost identificat un tanar de 33 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentratie de 0.92 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conform procedurilor, tanarul a fost condus la Centrul de permanenta medicala Farcasa unde i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, urmand a dispune masuri legale.

Precizam ca in intervalul orar 21:00-00:00, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa si cei din Ulmeni au organizat si executat o actiune pentru prevenirea accidentelor de circulatie, fiind aplicate 12 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 3 000 de  lei.

Trei persoane au furat teava metalica de pe stadionul de fotbal din baia sprie
Citeste
Politistii de investigatii criminale au actionat in zona targului auto din satu nou de jos
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.