Mai multe persoane au fost bagate in spital de un grup de romi, in Salsig

SCANDAL MONSTRU IN MARAMURES Un incident socant a avut loc in aceasta seara in localitatea maramureseana Salsig. Un cititor al ActualMM.ro, care doreste sa ramana anonim pentru a fi protejat, ne-a relatat cum mai multi localnici au fost pur si simplu snopiti in bataie de un grup de romi.

Totul s-a intamplat in urma cu aproximativ doua ore. Potrivit cititorului nostru, mai multe persoane de etnie roma care se aflau in incinta unui bar din sat s-au imbatat si au inceput sa provoace alte persoane din local. La un moment dat, probabil si din cauza alcoolului consumat, au inceput sa ii loveasca fara motiv pe doi barbati aflati la o alta masa.

In incercarea de a aplana conflctul, patronul localului a intervenit. Din nefericire, acesta a avut aceeasi soarta: a fost batut pana la epuizare de grupul dezlantuit. In timpul scandalului, mai multe bunuri din local au fost, de asemenea, distruse.

Mai multe echipaje de prim-ajutor si de la Politie au ajuns la fata locului. Potrivit informatiilor nostre, cele trei persoane au fost transportate la spital, avand nevoie de ingrijirimedicale. Vom reveni cu amanunte si imagini cu victimele scandalului.

 

ACTUALIZARE:

 

Politia confirma oficial cele relatate in articolul nostru. Potrivit politistilor maramureseni, cele trei victime au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale, insa ranile nu au fost atat de grave incat sa necesite internarea acestora.

Patru dintre atacatori s-au ales cu dosare penale pentru comiterea a trei infractiuni: tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si distrugere.

"Pe numele a patru barbati din localitatea Salsig a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de tulburare a ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si distrugere. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Nici una nu a necesitat internarea", au declarat reprezentantii IPJ Maramures pentru ActualMM.ro

 

ActualMM

Vanatoare la lacul Firiza, la care poate participa oricine
Citeste
Gratie pe biciclete la a VIII-a editie SkirtBike in Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.