Mai multe femei din baia mare au ramas fara conturile de facebook

O baimareanca stabilita in Italia ne-a relatat despre cum a ramas fara contul de facebook in cursul zilei de ieri. Aceasta a precizat ca nu este singura femeie care a patit acest lucru si ca este santajata cu poze compromitatoare din chatul de facebook in cazul in care nu va plati o suma de bani pentru a-si recapata accesul la profil.

"Tipul este din Covasna, asa spune el. Nu sunt singura care a patit asa ceva. Sunt mai multe persoane pe care sunt santajate si amenintate sa plateasca bani pentru a-si recapata accesul la cont. Practic individul a trimis un link si m-a rugat sa accesez pentru a castiga ceva puncte. Cand dai click preia el controlul si schimba parola. Nu sta niciodata pe contul lui real, ci pe contul pe care ti l-a furat.

Mie mi-a cerut 5.000 de lei, apoi 1.000 de lei dupa ce mi-a furat accesul la cont. A trimis mai multor prieteni de-ai mei mesaje in numele meu si tot de pe contul meu imi cere bani mie.

Alte persoane aveau poze compromitatoare in chatul de facebook si acesta ameninta ca le trimite prietenilor din lista. Se tem oamenii sa faca plangere la politie. Eu una o sa fac plangere pentru ca nimeni sa nu mai pateasca asa ceva. V-am trimis si capturi cum imi cerea bani dar si linkul pe care NU TREBUIE SA IL ACCESATI NICIODATA daca nu vreti sa treceti prin ce trec si eu" ne-a scris baimareanca.

Comenteaza cu Facebook

Boris Johnson isi va numi fiul dupa medicii care i-au salvat viata
Citeste
Pasagera moarta dupa ce a fost aruncata prin parbriz
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.