Mai multe familii condamnate de autoritati sa ajunga acasa pe o strada cu noroiul pana-n gat

Cititorii nostri ne-au trimis fotografii si imagini video cu o strada ce apartine de satul Berchezoaia, comuna Remetea Chioarului. Mai exact, cu drumul de acces spre zona Rosia din satul amintit. 

Un drum pe care il folosesc mai multe familii din zona, printre care si administratorului firmei unei cunoscute firme de constructii din municipiul Baia Mare.

"Nu prea sunt copii mici aici, dar sunt multi batrani care au nevoie des de servicii medicale. Sunt batrani cu afectiuni cardiace ce au nevoie de ambulanta.

Nicio sansa sa ajunga la ei cu autospeciala. Poate doar vara cand e seceta. In rest, doar pe jos. Doamne fereste sa avem nevoie de pompieri" ne-a scris cititorul nostru.

Oamenii spun ca au luat legatura cu primarul comunei Remetea Chioarului sa ii ceara ajutorul. Acesta le-ar fi spus ca acum basculantele nu pot urca acolo sa puna pietris pentru ca se impotmolesc in noroi.

Curios este faptul ca pana la casa celui care adiministreaza importanta firma de constructii din Baia Mare, drumul este cat de cat acceptabil. De acolo inainte, Dumnezeu cu mila! Nu mai conteaza ca sase gospodarii nu beneficiaza de aceleasi servicii ca restul comunitatii.

vom reveni

Sa ne aducem aminte. Revolta studentilor de la Iasi din 17 februarie 1987
Citeste
Un fost director MI6 angajat de omul de afaceri Alexander Adamesc ar fi colectat informatii din Guvernul Romaniei folosind ofiteri in rezerva
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.