Mai dulce

Cofetaria Mai Dulce Baia Mare se intalneste in acest weekend cu mirii si organizatorii de evenimente la centrul comercial Vivo! Tortul miresei, prajituri traditionale si pentru candybar sunt doar cateva din punctele forte ale cofetariei MaiDulce.ro

In perioada 18 – 20 ianuarie 2019, la cel mai mare targ de nunti din Nord-Vestul Romaniei, organizat la Vivo! Baia Mare are loc venimentul ce si-a propus sa prezinte baimarenilor ultimele tendinte in ceea ce priveste organizarea nuntilor, avandu-se in vedere toate aspectele pe care un asemenea moment fericit din viata noastra le presupune.

Chiar daca a intrat de curand pe piata baimarerana de dulciuri, Cofetaria Mai Dulce a reusit deja sa isi creeze un bun renume, atat prin calitatea si prospetimea produselor oferite, cu un gust natural si delicios, cat si prin aspectul atragator al acestora. Si cum Cofetaria Mai Dulce isi doreste sa fie aproape de oameni in toate momentele importante din viata lor, nu putea sa nu participe la un targ de nunti atat de select precum cel organizat de Vivo! Baia Mare.

Prin produsele prezentate, Cofetaria Mai Dulce s-a aliniat tendintelor internationale ale anului 2019 in ceea ce priveste produsele de cofetarie. Astfel, se prefera fie torturile ale caror culori duc cu gandul inspre paleta unui pictor, chiar imitand urmele lasate de pensula sau spaclu, fie torturile in culori metalice. O alta noutate este tendinta de a imita forme si texturi naturale, precum cristalele, marmura sau florile de mina. Negrul este foarte in voga in ceea ce priveste torturile, adesea in contrast cu o paleta de culori vii. De asemenea, sunt preferate formele geometrice, care atrag prin rigoarea si exactitatea lor. Exista un trend nu doar pentru torturi, ci si pentru macarons: acestia trebuie sa imbine doua sau mai multe culori, pentru placerea nu doar a papilelor gustative, ci si a ochiului.

Www.MaiDulce.rowww.CofetariiBaiaMare.ro

Gripa ucide din nou. Medicii au confirmat al 11-lea deces provocat de virus
Citeste
Ansamblul Folcloric National "Transilvania" va invita la "Joc in Sat"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.