Mai aproape de alimentatia sanatoasa

Trei tinere studente in anul II la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, specializarea Comunicare si Relatii Publice, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai au organizat marti, 10 decembrie, de la ora 12:00, in parteneriat cu Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu din Salistea de Sus, judetul Maramures, un workshop cu tematica: De ce S-O IA cu carne cand SOIA e mai #cool?, avand ca obiectiv transformarea perceptiei fata de produsele pe baza de soia in una cool, la moda.

Workshop-ul s-a adresat elevilor de gimnaziu, clasele VII-VIII, , informandu-i atat despre latura fancy a consumului de proteina vegetala, cat si despre beneficiile acesteia.

Workshop-ul a reunit peste 60 de participanti: elevi de gimnaziu, cadre didactice, cat si consilieri scolari intr-o sesiune de informare despre consumul de proteina vegetala, prezentandu-le miturile, beneficiile, oferindu-le alternative de retete care au la baza soia si invitandu-i sa guste din produsele care se incadreaza in aceasta categorie prin desfasurarea unui mic concurs.

Organizatorii si-au propus sa incurajeze si sa consolideze consumul de proteina vegetala pentru cei interesati de modul sanatos de viata, sa faciliteze perceptia beneficiilor consumului acestor produse si sa remodeleze unele imagini false pe care o au tinerii datorita lipsei de informare.

Rezultatele acestei campanii sustin continuarea organizarii sesiunilor de informare cu scopul de a trezi dorinta de informare a tinerilor si de ai scoate din bula "PreKnowledgeble", pasind pe noua treapta "Knowledgeble"

Pentru mai multe detalii despre eveniment va invitam sa accesati:

Comenteaza cu Facebook

Presiune redusa la apa miercuri, 18 decembrie, in Baia Mare si localitatile limitrofe
Citeste
Furt din locuinta in baia mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.