Magazine goale in lodi, marketurile din borSa, luate cu asalt

Pentru inceput trebuie sa le multumim cititorilor nostri care in ultimele doua zile ne-au facut sa fim lideri pe piata online din Maramures . In doua zile 40.000 de maramureseni ne-au citit fara incetare.

Asadar, in aceasta seara cititorul nostru Bogdan BN ne-a trimis fotografii si imagini video surprinse intr-un supermarket din orasul Lodi, regiunea Lombardia – zona afectata de infectia cu temutul virus COVID 19.

"Sunt un viseuan care am stat in Borsa ani multi, iar familia mea traieste in Baia Borsa. De cativa ani locuiesc si muncesc in Lodi. Am aici 30 de colegi de munca, toti borseni. Am cateva sute de cunostinte tot din Borsa. Niciunul nu am plecat acasa spre Romania.

Sora mea locuieste in Fombio si lucreaza in mica fabrica acolo. Nu are voie sa lase oamenii la munca. Magazinele au fost goale duminica toata ziua. Astazi erau pline. Cel putin in Lodi, in oras. Adevarul este ca, desi le-au aprovizionat, rafturile s-au golit foarte repede.

Fombio la ora asta este o localitate izolata total. Stau carabinierii si nu lasa pe nimeni sa iasa sau sa intre in oras" ne-a scris Bogdan.

Marketurile golite si in Borsa

De cealalta parte fotografii realizate la cel mai mare supermarket din orasul Borsa arata ca rudele borsenilor au luat cu asalt magazinul si au cumparat tone de ulei, dar si alte bunuri. Astazi a fost zarva mare acolo. Carucioarele incarcate cu "varf" cu tot ce se putea au luat drumul Italiei catre cei ramasi acolo.

Atelier de martisoare la Catedrala Episcopala
Citeste
86 de romani sunt in carantina de coronavirus, in maramures, dupa ce s-au intors acasa din italia, din zona de alerta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.