"m-a facut zdreanta imputita doamna doctor de la spitalul judetean de urgenta baia mare!"

Primim de la cititori informatii revoltatoare despre comportamentul unor medici care lucreaza la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Astfel de lucruri nu se intamplau inainte ca managerul unitatii baimarene Sorina Pintea sa preia functia de ministru al Sanatatii in Guvernul Romaniei. Acum insa lucrurile par a fi scapate de sub control, deoarece nu este primul caz in care pacientii sunt luati "la misto" de unele cadre medicale. Nu trebuie sa generalizam acest lucru! Nu toate cadrele medicale procedeaza in acest fel! Fiecare padure are uscaturile ei…

Dar sa revenim la subiect. In cele ce urmeaza va prezentam patania unei tinere din Baia Mare, care sambata, 31 august, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare in Unitatea Primiri Urgente. Dar nu aici a avut probleme, ci la Radiologie. Redam integral mesajul trimis.

"Am ajuns la UPU cu ambele picioare luxate. La Urgenta m-au primit foarte repede. A venit un medic amabil si m-a consultat. A decis sa ma trimita pentru a mi se face o radiografie la ambele glezne.

Brancardierul i-a spus politicos sotului meu sa ramana jos si sa nu ma insoteasca . Am ajuns la radiologie unde a venit o doamna doctor extrem de educata. A inceput sa ma apese puternic peste umflatura de la picior de am inceput sa urlu de durere. Dansa mi-a spus pe un ton ridicat: ce te smiorcai. I-am spus ca ma doare si ca sunt om si nu pot sa nu imi exprim durerea. Dansa a continuat sa imi vorbeasca pe un ton ridicat. I-am spus doar sa ma respecte pentru ca si eu o respect. Nu stiam cum se numeste si i-am cerut sa imi spuna numele pentru a face o reclamatie pentru comportamentul dansei fata de mine, fata de pacient. Nu a vrut sa imi spuna. Ba mai mult m-a facut zdreanta imputita. Am fost socata cand am auzit asa ceva. Nu imi venea sa cred ce aud. I-am cerut sa ma respecte. I-am spus ca nu asa se vorbeste cu un pacient. I-am spus ca si eu am muncit in sistemul sanitar si am invatat multe. Din pacate, in Romania, multi dintre medici pur si simplu nu stiu sa isi respecte pacientii.

In acel moment m-a intrebat ca cine sunt eu si ca ce is cu figurile astea. Ca am figuri in cap dupa ce am sters batranii la c… in strainatate? Acolo mai erau patru persoane, pacienti, care asteptau. Pur si simplu nu aveau curajul sa spuna nimic. Stateau cu capul in pamant, rusinati. Nimeni nu a vrut sa imi spuna numele doamnei doctor. Toata lumea mi-a spus ca o sa il aflu pe foaia de la urgenta.

De acolo m-au dus la un ortoped pentru a interpreta radiografia, apoi din nou in UPU. Acolo am intrebat din nou cum o cheama pe doamna doctor radiolog. Atunci am observat ca a pus parafa doar pe exemplarul ce ramanea la medicul din urgenta. I-am explicat si dansului ce am patit si ca vreau sa depun o plangere pentru ca mi-a vorbit cum mi-a vorbit", a scris cititoarea noastra.

FOTO
Citeste
Accident rutier la seini, cu ranirea unei persoane
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.