Lucrari de reabilitare facute de mantuiala pe dn18 la moisei

Firma care s-a ocupat de reabilitarea si modernizarea DN18 Moisei – Borsa a intrat in procedura de insolventa. Informatia a fost confirmata Prefecturii Maramures inca de la inceputul lunii decembrie 2018 de catre Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere. De atunci si pana astazi nu s-a gasit nicio solutie care sa remedieze lucrarile facute de mantuiala de compania respectiva.

Cititorii nostri ne-au trimis astazi fotografii si imagini video din zona localitatii MOISEI, acolo unde pur si simplu lucrarile facute de mantuiala pun viata locuitorilor, dar si a soferilor in mare pericol.

"Au fost sincope pe drumurile nationale care s-au rezolvat. Probleme sunt pe DN18 Moisei – Borsa, unde firma constructoare a intrat in procedura insolventei. Am primit o adresa din partea Primariei Moisei, cum ca nu au finalizat lucrarile si am vorbit cu primarul de acolo, au facut adrese catre DRDP Cluj si CNAIR, sper sa se rezolve lucrurile. Firma a intrat in faliment si datorita lucrarilor prost facute de la Farcasa, de la depozitul ecologic. Cei de la Moisei ne-au transmis o adresa in care ne arata unele sincope care exista pe acest drum, de la gurile de canal la borduri sau asfaltari", a declarat in 6 decembrie 2018, prefectul Vasile Moldovan pentru AxaNews.ro.

"Au intrat in faliment si au ramas lucrari nefinalizate care acum sunt un pericol pentru moiseieni. Le-am atras atentia ca nu au pus dale peste tot, iar daca cade zapada si cineva isi rupe piciorul sau ajunge in spital vor raspunde ei. Au venit in 6 decembrie sa remedieze problemele, sper sa o si faca. Nu stiu ce se va intampla mai departe cu acest proiect, pentru ca mai sunt lucrari de facut. Si atunci trebuie alt proiect, alte licitatii si asta dureaza. Nu stiu daca au drept de cesiune sau nu, ca nu cunosc contractul. Cert este ca pe Pecisna este pericol, acolo a fost facut un dig mare, acum nu sunt puse acolo parapete si daca este gheata cineva ar putea cadea cu masina in raul Viseu. Ei trebuie sa semnalizeze aceste zone. Mai trebuie rezolvate accesele la proprietati, semnalizari facute etc", a declarat primarul Moiseiului pentru AxaNews.ro.

S-a rasturnat cu masina pe dn18 la intrare in baia sprie
Citeste
O masina a ajuns pe plafon, in sant
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.