Lovit de o masina dupa ce a traversat neregulamentar

Graba specifica sarbatorilor de iarna conduce la producerea de accidente in zonele aglomerate din Baia Mare. Astazi dupa amiaza pe bd Unirii din Baia Mare s-a produs un accident de circulatie, soldat cu o victime. 

O persoana s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. A fost surprins si accident de un vehicul. La fata locului intervene Ambulanta si Politia.

Batrana lovita de o masina pe trecerea pentru pietoni

Joi, la amiaza, langa un supermarket aflat pe strada Cosbuc, o batrana a fost luata pe capota de un conducator auto, chiar pe trecerea de pietoni.Accidentul s-a produs la ora 12.30.

"Un baimarean in varsta de 35 de ani, care conducea un autoturism pe strada George Cosbuc din municipiu a surprins si accidentat o femeie in varsta de 70 de ani care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni semnalizata corespunzator. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Baia Mare, pentru ingrijiri medicale. Conducatorul auto nu se afla sub influenta alcoolului. In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", a precizat, pentru Glasul Maramuresului, Florina Metes, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

Trenurile Zapezii 2019. CFR Calatori lanseaza oferta tarifara de calatorie
Citeste
Un pieton inconstient a fost lovit de masina pe Bulevardul Unirii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.