Locul in care se agata harta-n cui: Statia meteo Sighetu Marmatiei este functionala din 1955! Vezi istoria recordurilor climatologice din municipiu (FOTO)

Sighetu Marmatiei este, fara indoiala, capitala Maramuresului Istoric. Multi spun ca, atunci cand in Baia Mare e soare, in Sighet e furtuna, si invers. Tine de natura, prin fronturile atmosferice, sa ne surprinda. Insa, nimeni nu poate sa ia in deradere informatiile meteorologice emise, zilnic, de meteoirologii de la Sighetu Marmatiei. Statisticile si indicii trimisi […]

Articolul Locul in care se agata harta-n cui: Statia meteo Sighetu Marmatiei este functionala din 1955! Vezi istoria recordurilor climatologice din municipiu (FOTO) apare prima data in DirectMM.

Retro Maramures: Misterul casei de langa Scoala „Nichita Stanescu” din Baia Mare. Ce a fost acolo si ce s-a intamplat dupa demolarea ei (FOTO DOCUMENT)
Citeste
POLITISTII, CU OCHII PE "RECHINI" – Ce a patit un maramuresean dupa ce a fost prins transportand persoane, contra cost, pe ruta Baia Mare – Seini
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.