Locul in care a fost gasita tanara, un camp relativ izolat

Crima la Satu Mare. Carmen a fost gasita ucisa pe un camp relativ izolat din comuna Dorolt. Tanara, originara din Pomi, a disparut in cursul zilei de joi, iar autoritatile au lansat o ampla actiune de cautare a tinerei in varsta de 18 ani. Carmen ar fi fost ucisa chiar in noaptea disparitiei, suspecteaza anchetatorii.

Initial, in cazul tinerei din Pomi a fost deschis un dosar privind comiterea infractiunii de lipsire de libertate. Acesta s-a transformat intr-unul de omucidere, in momentul in care cadavrul tinerei a fost gasit pe un camp din Dorolt.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru PresaSM ca un agricultor a fost cel care a raportat gasirea trupului neinsufletit. Alte surse au precizat ca chiar suspectul ar fi fost cel care i-a dus pe anchetatori la locul in care a fost gasita, partial ingropata, tanara Carmen.

Locul in care a fost gasita tanara, un drum comunal, putin tranzitat

Accesul la locul in care a fost gasita tanara se face printr-un drum comunal, putin tranzitat, care asigura legatura dintre localitatea Dorolt si Atea, un sat cu mai putin de 400 de locuitori. Zona se afla la aproximativ 5 kilometri de vama Petea, loc prin care suspectul ar fi si incercat sa fuga din tara.

Crima la Satu Mare: Anchetatorii au si un suspect principal

Suspectul principal in acest caz. Initial, acesta era in vizorul anchetatorilor pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal. Sursele PresaSM au precizat ca este vorba despre un tanar din Maramures, in varsta de 21 de ani, Cristian C. Acesta ar fi incercat sa o convinga pe Carmen sa mearga cu el in strainatate, dar tanara a refuzat. Baimareanul ar mai fi lucrat inainte in Olanda.

Informatiile par sa fie sustinute si de locul in care a fost gasit trupul tinerei, aproape de granita tarii, intr-o zona relativ putin tranzitata.

Cristian ar fi incercat sa plece din tara in cursul zilei de duminica, dar a fost retinut de politistii de frontiera de la Petea.

Pana la aceasta ora, autoritatile nu au anuntat daca fata de suspectul mentionat in comunicatul transmis presei au fost luate masuri judiciare.


Ce spun anchetatorii in cazul tinerei Carmen


Se presupune ca Carmen ar fi fost ucisa in cursul serii de joi, ziua disparitiei

In seara zilei de 6 martie 2020, ora 19.00, Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata despte faptul ca o tanara, in varsta de 18 ani, a plecat de la domiciliul ei din municipiul Baia Mare si pana la momentul sesizarii nu s-a intors. Mama fetei a declarat pentru presa din Baia Mare ca a vorbit ultima data cu fiica sa in cursul dupa-mesei de joi, dupa ce aceasta a terminat orele de la liceu. Ultima data, Carmen a fost vazuta pe strada Vlad Tepes, din municipiul Baia Mare, acolo unde isi avea si garsoniera in care locuia. Politistii nu au gasit urme ca in locuinta s-ar fi intrat prin efractie.

Inca de vineri, apropiatii si familia fetei au facut un apel pe paginile de socializare solicitand informatii despre Carmen. Un apel public a fost facut si de catre politisti prin care cetatenii au fost rugati sa apeleze la 112 daca au vazut-o pe tanara satmareanca in varsta de 18 ani sau daca au informatii cu privire la locatia in care s-ar putea afla aceasta.

Articol preluat: text si foto – www.presaSM.ro.

Liviu pop, audiat la dna in dosarul in care sorina pintea este cercetata pentru luare de mita
Citeste
Toti maramuresenii care vin in tara din tarile afectate cu noul coronavirus vor intra in carantina institutionalizata sau in izolare la domiciliu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.