Localnicii cred ca sufletele celor morti in accidentele din aceasta zona provoaca alte accidente

ACCIDENT LA HIDEAGA  Un nou accident rutier a avut loc azi-dimineata la trecerea cu calea ferata de la intrarea in localitatea Hideaga. La fel ca si in cazul accidentului de ieri, un autoturism a trecut de gardul de protectie si s-a rasturnat pe plafon in afara partii carosabile. Din fericire, persoanele din autoturism au scapat cu viata.

Zeci de accidente au avut loc in exact acelasi loc in ultimii ani, existand si cazuri in care persoanele aflate in autoturismele implicate in accidente sa nu supravietuiasca.

Din mai multe considerente si pentru faptul ca multe din accidente se petrec cand afara e intuneric, localnicii cred ca locul este blestemat. Mai mult, acestia dau vina pe spiritele celor morti in accidentele rutiere petrecute in zona, spunand ca acestea cauta constant sa produca accidente, cerand alte suflete.

Nu putem spune daca este intr-adevar vorba de ceva paranormal la mijloc ori o simpla coincidenta. Cert este, insa, ca foarte multe accidente se produc in acest loc iar autoritatile trebuie sa ia masuri urgente in acest caz.

ActualMM

FOTO
Citeste
Un oras preferat de romani desemnat cel mai bun oras pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.