Liviu pop, audiat la dna in dosarul in care sorina pintea este cercetata pentru luare de mita

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a fost audiat luni la DNA in dosarul in care Sorina Pintea este cercetata sub control judiciar pentru luare de mita.

Liviu Pop a fost citat pentru a da lamuriri in dosarul Sorinei Pintea, in conditiile in care fiul acesteia l-a acuzat ca i-ar fi intermediat o intalnire cu denuntatorul din dosar.

In ziua in care a fost retinuta Sorina Pintea, fiul acesteia a postat pe retelele sociale un mesaj in care a sustinut ca s-a intalnit cu denuntatorul din dosarul de mita al mamei sale si ca acesta ar fi spus ca i-a dat mai multe transe de bani senatorului Liviu Marian Pop pentru ca acestia sa ajunga la fostul ministru al Sanatatii.

De asemenea, el a spus ca va formula plangere penala impotriva fiului fostului ministru al Sanatatii Sorina Pintea, pentru a-i cere daune morale pentru "prejudiciul de imagine provocat de declaratiile iresponsabile".

Sorina Pintea, manager al Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" din Baia Mare, este acuzata de catre DNA de luare de mita in forma continuata. Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost retinuta si ulterior arestata preventiv in acest dosar, iar vineri a fost eliberata din arest dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis plasarea acesteia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Accidentati pe trecerea pentru pietoni, dosare penale pentru infractiuni rutiere, sanctiuni de peste 14
Citeste
Locul in care a fost gasita tanara, un camp relativ izolat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.