LIPSIRE DE LIBERTATE: Barbat din Salaj retinut pentru 24 de ore de politistii maramureseni

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au dispus masura retinerii pe o perioada de 24 de ore fata de un barbat din Salaj cercetat pentru savarsirea infractiunilor de violare de domiciliu si lipsire de libertate in mod ilegal.
In fapt, miercuri 03 iunie, politistii orasului Tautii Magheraus fost sesizati prin Serviciul Unic de Urgenta 112 despre faptul ca un barbat a patruns in curtea unui imobil si prin constrangere a urcat-o pe fosta concubina si pe copilul lor de un an intr-un autoturism dupa care au plecat.
Politistii au demarat de urgenta activitati specifice. Din verificarile efectuate s-a stabilit ca femeia si minora au ajuns la domiciliul barbatului, pe raza judetului Salaj.
In baza probatoriului administrat, politistii au dispus retinerea barbatului pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Judecatoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventiva.
Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu si lipsire de libertate in mod ilegal.

Articolul LIPSIRE DE LIBERTATE: Barbat din Salaj retinut pentru 24 de ore de politistii maramureseni apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

BORSA: Depistat de politisti in timp ce conducea fara permis pe drumurile publice
Citeste
PAGUBE DUPA GRINDINA DE LA ULMENI: Drumuri comunale, terenuri, pasuni si fanete, livezi afectate, fantani colmatate (VIDEO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.