Le e fricA sA ISi lase copiii la joacA – cartierul hatvan plin de drogati si betivi violenti in strada

Catierul Hatvan. Baia Mare. 2019. Romania. Uniunea Europeana. Cititorii www.baiamare24.ro ne-au trimis informatii si fotografii realizate zilele trecute pe strazile cartierul baimarean Hatvan.

Oamenii spun ca pur si simplu le este frica sa isi lase copiii afara la joaca. Si asta din cauza zecilor de drogati pe care nimeni nu ii vede, dar si a betivilor violenti.

"Acum cateva zile cel din fotografie, drogat si beat, dormind linistit pe strada Paltinisului. Si nu este singurul. Aici seara de seara tinerii, marea lor majoritate locuitori ai <cartierului de lux Craica> se drogheaza fara ca nimeni sa ia nicio masura.

Ne este frica sa ne lasam copiii afara la joaca. Ne este frica sa ne plimbam cu copiii nostri pe strada. Betivi violenti, care injura si se leaga de tine, sunt la tot pasul" este mesajul cutremurator primt de la cititorul nostru.

foto: facebook.com

De altfel, zilele trecute judecatorii maramureseni l-au arestat preventiv pe unul din distribuitorii de droguri din zona Hatvan si Combinat. Jecan a fost prins de politie conducand fara probleme prin Baia Mare.

Site-ul nostru a scris in luna mai 2019 si a prezentat imagini video si fotografii trimise de cititori realizate pe strada Paltinisului. Atunci mai multi tineri se drogau fara niciun stres, ziua in amiaza mare. Pana acum nu am vazut nicio masura anuntata de autoritati pentru ca zona respectiva sa fie mai sigura.

Halep va incepe saptamana viitoare pe locul 6 WTA
Citeste
Crime in serie in Austria, intr-o celebra statiune de schi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.