Le-a ars casa in incendiu iar acum cer ajutorul maramuresenilor cu suflet

S.O.S. PENTRU O FAMILIE DIN DAMACUSENI   Un foc devastator a distrus ieri casa unor maramureseni din localitatea Damacuseni. Din fericire, pagubele au fost doar de natura materiala, insa oamenii au pierdut tot ce au agonisit de o viata.

Acum, fiica acestora face un apel catre toti cei care pot si vor sa ii ajute. Nu au nevoie de mult, ci macar de niste oameni cu suflet care pot sa dea o mana de ajutor in a curata daunele si a scoate lucrurile care inca mai pot fi folosite din ceea ce a fost candva un camin.

"Dupa cum stie toata lumea casa parintilor mei a ars ieri noapte, imprevizibilul se intampla, nimeni nu e vreodata pregatit pentru asa ceva. Vin cu rugamintea ca oricare dintre voi, cei care puteti sa dati o mana de ajutor macar pentru a curata daunele, de a scoate tot ce a ramas prin casa sa o faceti daca este posibil. Traiesc cu speranta ca mai sunt oameni buni in lumea asta, si ca o sa isi rupa cineva o ora din timpul liber pentu a face o fapta buna. Multumesc din suflet, nu mai am cuvinte", a fost mesajul Deliei Miklos, fiica celor pagubiti.

Cei care doresc sa ajute, respectiv sa doneze pot sa apeleze la numarul de telefon 0746763055

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Familia din damacuseni care si-a pierdut casa in incendiu are nevoie de ajutor
Citeste
Imagini de pe Bulevardul Traian, unde doua persoane au cazut de la etaj
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.