Lansarea editiei de Centenar a revistei "Seniorul baimarean"

EVENIMENT DE SUFLET Sarbatoarea Centenarului i-a adus impreuna pe seniorii comunitatii baimarene pentru lansarea unui numar special al revistei "Seniorul baimarean". Eveniment de suflet la care am luat parte cu mare drag si cu un sentiment de pretuire pentru mentinerea vie a traditiilor, valorilor si a simbolurilor nationale.

"Seniorul baimarean" dedicat Anului Centenar, infasurat in culorile tricolorului a facut posibila publicarea creatiilor seniorilor daruiti cu harul scrisului.

Toate creatiile literare, intr-o editie speciala, alaturi de imagini redau aspecte din viata, activitatea si preocuparile pensionarilor membri ai Asociatiei Caspev in Anul Centenar.

Prezenta seniorilor, parte esentiala a familiei baimarene, a facut ca acest eveniment sa-si dobandeasca semnificatia si rezonanta istorica.

Personalitati din toate mediile care au amprentat numarul Centenar al "Seniorului baimarean" impreuna cu membrii corului "Crizanteme" si pensionari de toate varstele au dat glas colindelor strabune, moment de pretuire pentru cei care au infaptuit Marea Unire.

Multumesc pentru daruire, implicare, gandul bun si sentimentul de recunostinta ca ne aduceti aminte sa respectam istoria neamului si simbolurile nationale!

Dr. Viorica Chereches,
deputat liberal de Maramures

Vezi starea vremii si a drumurilor din Maramures
Citeste
Episcopii Greco
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.