Lacrimi si durere pentru Alexandra, tanara de 21 de ani ce si-a gasit sfarsitul la Budesti, in bolidul condus de soferul beat-crita

Tragicul accident rutier produs in dimineata zilei de 8 ianuarie pe raza localitatii maramuresene Budesti a socat o tara intreaga. Un autoturism marca Porsche a fost scapat de sub control, iesind de pe carosabil si izbindu-se violent de un stalp de electricitate.

La volanul masinii se afla Dan Bindiu, director al unei importante firme din Baia Mare si fiu al fostului primar din orasul Cavnic. Testat cu etilotestul de catre politisti, a rezultat ca era beat-crita in timp ce conducea bolidul in zorii zilei, pe serpentine. In masina se mai aflau doi pasageri, un tanar in varsta de 26 de ani din Stramtura si o tanara de numai 21 de ani din Baia Mare. In timp ce soferul si pasagerul de 26 de ani au avut noroc sa scape cu cateva leziuni, tanara din Baia Mare nu a avut nici o sansa.

La doar 21 de ani, Alexandra si-a pierdut viata in tragicul accident rutier
"Era studenta la Facultatea de Litere CNUBM din municipiul resedinta de judet, unde studia asistenta sociala, insa avea si un loc de munca pentru a se sustine singura. A lasat un gol imens in urma, iar pe retelele de socializare curg mesajele din partea celor care au cunoscut-o.

In aceasta dimineata trebuia sa ne vedem la ore, sa-ti atrag atentia ca nu au avut prezenta 100% acest semestru si tu sa-mi spui ca pe langa studiul asistentei sociale ai si un loc de munca.

Ti-as fi spus ca apreciez tinerii care pot imbina cele doua activitati, dar potentialul tau trebuie canalizat acum spre promovarea examenelor din sesiune, ca sa te bucuri de o vara frumoasa si libera inainte de pregatirea lucrarii de licenta.

Poate am fi vorbit apoi de planurile tale de viitor, dar locul din banca din fata mea, din chiar mijlocul salii de curs, va fi gol…", transmite una dintre profesoarele tinerei.

Legea Anastasia in vigoare
Conform noii legislatii rutiere intrate in vigoare chiar la inceputul acesui an, soferii care au fost implicati in accidente rutiere mortale fiind sub influenta alcoolului sau a alor substante interzise nu vor mai beneficia de pedepse cu suspendari. Astfel, in cazul in care soferul risca sa ajunga dupa gratii daca va fi gasit vinovat.

Sursa ActualMM

Accident in Pasul Prislop, masina iesita de pe carosabil
Citeste
ANUNt VITAL PENTRU CONSUMATORII SIGHETENI: Furnizarea apei potabile, sistata pe mai multe strazi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.