La volanul unui autoturism cu 1

Putin dupa ora 18.00, politistii din Baia Mare au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada George Enescu din municipiu. Un barbat, care a condus un autoturism pe o alee situata intre doua imobile, a pierdut controlul directiei de mers, a acrosat un autoturism parcat regulamentar iar apoi a acrosat gardul unei unitati scolare.
Soferul nu a fost gasit la fata locului, insa din datele si indiciile obtinute de politisti a fost identificat la scurt timp. Baimareanul, de 46 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 1.21 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conform procedurii, acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe de sange. Totodata, politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, urmand a dispune masuri legale.

Conduceti legal! Nu va costa nimic!

De fiecare sofer in parte depinde siguranta pe drumurile publice. Orice exceptie de la reguli se poate transforma, intr-o clipa, intr-o situatie neplacuta! Pentru a se asigura ca soferii conduc preventiv, politistii orasului Tautii Magheraus au actionat ieri, intre orele 09.00 – 13.00, pe drumurile publice de pe raza de competenta, impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures.
In cele sase ore de actiune au fost aplicate, pentru neregulile constatate, 20 de sanctiuni contraventionale, si au fost retrase opt certificate de inmatriculare. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 6 000 de lei.

Fara permis si cu moped neinregistrat, depistat de politisti pe raza localitatii Chelinta

O plimbare cu mopedul se poate transforma intr-un dosar penal. Un barbat de 41 de ani, domiciliat in Chelinta, este cercetat de politistii din Ulmeni, dupa ce a condus un moped neinmatriculat si fara a detine permis de conducere.
Barbatul a fost depistat ieri, 30 septembrie, in cadrul unei actiuni organizate pentru siguranta pe drumurile publice.
Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masuri legale.

Octombrie incepe din prima zi cu accident rutier
Citeste
Gheorghe Dinca a fost mutat din Arestul Central la Spitalul Penitenciar Jilava
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.