LA UN PAS DE DEZASTRU: VIDEO – Sofer teribilist pe un drum national din Maramures


Aproape ca nu trece zi fara ca pe drumurile din judetul nostru sa nu aiba loc unul sau mai multe accidente, mai mult sau mai putin grave. In mare masura, aceasta realitate trista ii are ca factori principali pe soferii grabiti, neatenti sau chiar teribilisti care se urca la volan fara a constientiza ca au poate in maini atat viata lor cat si a altora, scrie ActualMM. Totul s-a petrecut pe DN1C Baia Mare – Dej, in zona "Dealul Ilarii" de la intrare in comuna Satulung.

Un astfel de moment de teribilism a fost surprins de camera de bord a unui sofer, pe un drum judetean din Maramures. Soferul unui Volkswagen Golf "a decis" ca drumul ii apartine si s-a avantat intr-o serie de depasiri riscante.

Momentul culminant a fost cand, inainte de o curba, aceasta s-a angajat in depasirea mai multor autovehicule. Chiar in timpul manevrei, din sens opus, circuland regulamentar, a aparut un alt autoturism care a fost la un pas sa fie scos efectiv de pe drum de catre soferul Volkswagenului. Mai mult, imediat dupa scena aceasta, soferul si-a continuat drumul in mare viteza, continuand seria de depasiri si cu urmatoarele masini care circulau in fata lui, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Subiectul a fost intens dezbatut pe retelele de socializare, unde a fost dezvaluita si identitatea persoane care era la volan. Initial internatiunii sustineau ca o femeie ar fi condus autoturismul.

"Eu eram la volanul Golfului, nu mi se pare corect ca proprietarul masinii sa fie implicat si denigrat in acel articol avand in vedere faptul ca la volanul masinii eram eu. Imi asum si imi cer scuze ei si celorlalti participanti la trafic. Cu totii mai avem cate o depasire proasta, nu era linie continua sau curba , din pacate am anticipat distanta celui din fata gresit sau prea tarziu, dar asta nu denota un condus agresiv, necivilizat sau "pericol public" avand in vedere ca am efectuat o depasire intr-un loc permis. Va multumesc frumos", ne-a declarat iubitul tinerei.

Initial, am fost contactati si de proprietara autoturismului care, de asemenea, ne-a spus ca nu ea era la volanul masinii, insa nu a dorit sa ofere un punct de vedere ori sa spuna cine era la volan.

Adrian Barbur, ActualMM.ro. Sursa video: Dan Costea/ Radare Maramures.

Articolul LA UN PAS DE DEZASTRU: VIDEO – Sofer teribilist pe un drum national din Maramures apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Tulburatorul mesaj al IPS Teofan: Totul are o limita!
Citeste
Vlogger-ul Selly, catre Monica Anisie: „Nu va e rusine, doamna?”
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.