La seini, politistii au confiscat 170 mc material lemnos

O societate comerciala din Seini a primit trei sanctiuni contraventionale pentru nereguli constatate de politisti la un depozit de material lemnos.

Politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publica impreuna cu specialisti silvici din cadrul Garzii Forestiere Cluj, Ocolului Silvic Tautii Magheraus au actionat in aceste zile pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale din domeniul silvic.

Ieri aceste controale au vizat un depozit de material lemnos ce apartine unei societati comerciale din Seini, unde politistii au verificat modul in care operatorul economic respecta normele referitoare la exploatarea, transportul, depozitarea si comercializarea materialelor lemnoase.

In urma neregulilor constatate, au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale la Legea nr. 171/2010 rep. privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, in valoare totala de 11.000 lei. Totodata au fost dispuse masuri complementare de confiscare a cantitatii totale de 170,27 mc materiale lemnoase, cu o valoare totala de peste 62.000 lei, din care 27,711 mc faptic si 142,56 mc valoric.

La activitati a participat si un elev din cadrul Scolii de Agenti de Politie ,,Septimiu Muresan″ Cluj-Napoca.

Jandarmii montani au participat la actiunea de evaluare a caprelor negre
Citeste
Evazionistii in vizorul politistilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.