"la recomandarea domnului coste de la… venim

Asa cum v-am obisnuit www.vasiledale.ro si www.baiamare24.ro va prezinta informatii in exclusivitate referitoare la cazul falsului medic stomatolog din Baia Mare, identificat si retinut de politistii maramureseni sub coordonarea procurorului de la Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures.

A mers la recomandare

"Suntem o gramada de la fabrica unde lucram ce am mers la doamna stomatolog. Cand ajugeam acolo o doamna mai in varsta ne intreba cine ne-a trimis. Domnul Coste. Aaa. Bun. Intrati. Si cafea primeam. Mie mi-a facut lucrarea care m-a costat 4.000 de lei. Numai eu stiu ce dureri am suportat in timpul ce lucra. Dupa cateva zile a inceput sa ma doara si mi s-a infectat gura. Am mers la dansa sa vada care e baiul, dar mi se spunea ca este plecata in America. Si nu sunt singurul. Cunosc o gramada de oameni care veneau la ea. Daca nu ajungeam la timp la programare ne certa ca ea nu poate sa astepte, ca are alti clienti.

De ceva vreme am facut si diabet. Nu stiu daca din cauza lucrarilor. Luni dimineata merg la politie si depun plangere, iar apoi merg sa fac analizele. Am vorbit deja si cu alti colegi care vor face acelasi lucru. Este incredibil cum ne-a pacalit" ne-a povestit in exclusivitate pacientul.

Cazul falsului medic stomatolog era cunoscut in Baia Mare din anul 2016, insa nimeni nu a putut intra in imobilul respectiv pentru ca nimeni nu a depus plangere. Asta pana in vara anului 2019 cand o persoana a sesizat Colegiul Medicilor Dentisti din Maramures, iar acestia politia. Atunci a inceput ancheta.

Vom reveni cu detalii despre acest subiect

CITESTE SI

A incetat mandatul de subprefect pentru  Alexandru Cosma 
Citeste
Masuri dure la seini – 8 ferme de pasari si una de porci monitorizate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.