LA MULtI ANI: TL+ MARAMURES IMPLINESTE 25 DE ANI DE ACTIVITATE!

vasiledale.ro si baiamare24.ro au colaborat cu multe trusturi media si jurnalisti independenti, in efortul de a-i informa pe cititorii nostri. Si, totusi, un loc special il ocupa TL + Maramures si echipa de acolo, profesionisti onesti, a caror activitate o pretuim si a caror prietenie ne onoreaza. La multi ani TL + Maramures!

Acum 25 de ani a inceput aventura media numita TL+! O echipa de visatori a inceput atunci o calatorie care continua si astazi, o poveste despre continuitate, profesionalism si competenta.

“Ne-am dorit si propus sa sarbatorim 25 de ani de TL+ Maramures in mod public dar nu este posibil.
Cu toate restrictiile existente, distantarea sociala impusa de epidemie ne apropie si mai mult, fiind prezenti zilnic cu stiri si emisiuni, in casele voastre.
La ceas aniversar, rugam pe cei care ne urmaresc si apreciaza, sa trimita mesajele lor de sustinere scrise sau audio-video, pentru a le difuza in emisiunile noastre.

Va multumim pentru sustinere si fidelitate si mergem mai departe cu obiectivitate si responsabilitate.

Echipa TL+ Maramures este formata din Mica Svab, Mihaela Onea, Verba Csaba, Alex Peter, Ionel Poor, Andrei Blajan si Florentin Jelenschi. Avem alaturi si colaboratorii dragi Viorica Parja, Somogyi Attila, Oravecz Gyongyi, Gheorghe Lascu, Alin Botioc, Carpov Dan, Maria Pop, Simona Petrut, Edi Bereczki, Zsenyey Laszlo, Bolog Andrei si Andrada Maria Peter.
Va multumim!

TL + Maramures- televiziunea voastra!

In 25 de ani de activitate am parcurs experiente multiple si uneori dificile. Ca sa ai credibilitate trebuie sa fii informat corect si in timp util. Acest fapt a fost posibil si datorita bunelor relatii de colaborare cu presa print si online locala. Echipa TL + le multumeste tuturor colegilor jurnalisti de la vasiledale.ro si baiamare24.ro care cu profesionalism si buna credinta au fost alaturi de noi si de maramureseni”, spun reprezentatii televiziunii.

Articolul LA MULtI ANI: TL+ MARAMURES IMPLINESTE 25 DE ANI DE ACTIVITATE! apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Scandal in PNL. Rares Bogdan i-a atacat dur pe consilierii premierului: „Tot felul de imbecili… Maimutoi…”
Citeste
Scrisoare deschisa transmisa premierului de cel mai vechi lider de confederatie sindicala, Bogdan Hossu - CNS Cartel Alfa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.