La Biserica ,,Cuvioasa Parascheva" Desesti, conferinta de lansare a proiectului "Biserica alaturi de comunitatile marginalizate din teritoriul GAL Mara-Gutai" (FOTO)

Cu binecuvantarea si purtarea de grija a Preasfintitului Parinte Iustin, Episcopul Maramuresului si Satmarului, in data de 12 noiembrie, la Biserica Ortodoxa ,,Cuvioasa Parascheva" Desesti, Preacuviosul Parinte Arhim.dr. Casian Filip, consilier al Sectorului Social-Filantropic si Misionar si eclesiarh al Catedralei Episcopale „Sfanta Treime”, a participat la conferinta de lansare a proiectului "Biserica alaturi de comunitatile […]

Articolul La Biserica ,,Cuvioasa Parascheva" Desesti, conferinta de lansare a proiectului "Biserica alaturi de comunitatile marginalizate din teritoriul GAL Mara-Gutai" (FOTO) apare prima data in DirectMM.

16 noiembrie – Ziua Patrimoniului Mondial Unesco din Romania; Tara Lapusului se mandreste cu trei obiective incluse in acesta (FOTO)
Citeste
Meteo Maramures: Vremea va intra intr-un proces de racire, iarna aratandu-si primii colti. Vezi estimarile pentru urmatoarele doua saptamani
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.