Kaufland baia mare interzice abuziv accesul oamenilor in magazin fara masca de protectie


Aberant! Se incalca legea! Legal nimeni nu ne poate intezice sa purtam masca de protectie. Este doar o recomandare a autoritatilor. Inclusiv premierul Romaniei, Ludovic Orban, a spus raspicat acest lucru. Au recunoscut inclusiv reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures. Chiar astazi pe grupul de comunicare cu presa din Maramures. Asta desi in Hotararea luata ieri scrie ca este OBLIGATORIU, spre presa s-a transmis: ESTE O RECOMANDARE.

Cum informatiile sunt confuze oamenii habar nu au ce sa mai faca si pe cine sa mai creada.

Unii comercianti au pus deja in aplicare hotararea CJSU Maramures, cel putin la nivel de Baia Mare. Doar ca prin aceasta hotarare SE INCALCA ACCESUL CETATENILOR LA HRANA. Cine nu isi permite 17-20 lei pentru a-si cumpara o masca de protectie ce face? Moare de foame?

Exemplificam cu o inregistrare video efectuata astazi in Baia Mare, la marketul Kaufland. "Asa am primit ordin de la conducere. Cine nu are masca nu intra in magazin!" este mesajul transmis de paznicul unitatii. Ceea ce este clar un ABUZ, din punctul nostru de vedere.

Asteptam un punct de vedere oficial din partea Kaufland Romania

Mai multe incendii de vegetatie uscata la poienile de sub munte, inau si ulmeni
Citeste
Reluarea depunerii online a cererilor unice de plata aferente Campaniei 2020
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.