Jurnalista carmen avram, originara din viseu de sus, candideaza la europarlamentare

Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea emisiunii "In Premiera" de la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Social-democratii spera sa obtina cel putin 14 locuri in Legislativul de la Bruxelles.

"Voi face si politica asa cum am facut si presa: onest, curajos, cu mintea limpede si cu tot sufletul" – este gandul cu care Carmen Avram declara ca pleaca pe noul traseu profesional.

Carmen Avram: "In momentul in care am luat decizia am simtit-o ca pe un divort intre doi oameni care inca se mai iubesc. A fost greu de luat, dar am stiut ca acesta e momentul"

Dupa 27 de ani de cariera remarcabila in presa scrisa si in televiziune, dintre care 9 la postul de stiri Antena3, Carmen trece acum de la statutul de observator si investigator la cel de implicare directa in luarea unor decizii care influenteaza viata cetatenilor.

Cine este jurnalista Carmen Avram, cea care candideaza pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare

Intrebata de ce a ales drumul acesta, Carmen Avram a raspuns:" Eu sunt un fan al democratiei. Sunt asa un fan al democratiei incat de 30 de ani in fiecare iarna, pe 21 decembrie, eu sarbatoresc in mine ce se intamplat atunci. Pentru mine, iesirea din perioada aia crunta a fost ca iesirea din lagar".

Carmen Avram: A devenit periculos sa ai o alta opinie!

"Eu am cosmaruri si astazi despre ce a fost atunci. Pe mine acesti doi ani din urma m-au speriat cumplit pentru ca dintr-o data cand te asteptai ca noi sa ne fi asezat in democratie a devenit periculos sa ai o alta opinie"

Schimbare majora in viata celei mai premiate jurnaliste de investigatie din Romania

"A devenit o crima sa ai o alta opinie. Romania asta a inceput sa ma doara! Am vazut cum incep sa se ceara in cor, in urlet, disparitia de televiziuni,disparitia de partide. Nu exista motiv pe pamantul asta sa ceri disparitia unei televiziuni, nu exista motiv sa ceri disparitia unui partid care a castigat niste alegeri. Nu exista nicio scuza sa iesi in strada sa incerci sa darami acest partid care a fost votat de populatie. Democratia inseamna vot, alternanta la putere si sa respecti opinia celuilalt"

Carmen Avram: Democratia inseamna vot!

Stire in curs de actualizare

Cinci elevi vor reprezenta Maramuresul la Olimpiada Nationala de Geografie
Citeste
Doua avioane cu 100 de militari rusi la bord au aterizat pe un aeroport din Venezuela
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.