Jandarmii maramureseni vor fi prezenti la toate evenimentele publice care vor avea loc zilele acestea in judet

ORDINE SI SIGURANTA  Jandarmeria Maramures va actiona pentru asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica pe raza judetului nostru in vederea desfasurarii intr-un climat de normalitate  a manifestarilor care urmeaza sa aiba loc.

In perioada 31 mai – 2 iunie, intre orele 14:00-20:00, in mai multe locatii din oras, Primaria Baia Mare, organizeaza evenimentul "Ziua Copilului". De asemenea, sambata 01 iunie a.c., intre orele 12:00-16:00, in Parcul Regina Maria din Baia Mare Asociatia Interact Club Baia Mare, organizeaza activitati cu ocazia "Zilei Copilului".

La Sighetu Marmatiei, sambata 01 iunie a.c., intre orele 08:00-18:00, Asociatia Maramarul, organizeaza activitati sportive dedicate copiilor pentru marcarea "Zilei internationale a copilului" in Parcul Gradina Morii. Luni, 3 iunie, jandarmii vor fi prezenti intre orele 11:00-15:00, in Parcul Central din Viseu de Sus, Asociatia Studenteasca Amicus Baia Mare, organizeaza activitati in cadrul Proiectului "Oraselul copiilor".

Jandarmeria Maramures recomanda participantilor sa evite conflictele de orice natura iar cazul in care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observa producerea unor astfel de fapte, cetatenii se pot adresa direct jandarmilor aflati in dispozitivele de ordine publica sau pot solicita sprijin la numarul unic pentru apeluri de urgenta "112".

 

Informatii furnizate de IJJ Maramures

Un tanar fara permis a incercat sa scape de politisti accelerand pe strazile din oras
Citeste
Prapad in Romania. 34 de localitati, grav afectate de viituri si inundatii locale in ultimele zile
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.