Jandarmii maramureseni si autoritatile locale au strans bani pentru Stefania si Daniel

MECI DE FOTBAL CARITABIL  In ziua de vineri, 22 martie a.c., incepand cu orele 12.30, la Sala Polivalenta ,,Lascar Pana" din Baia Mare, au avut loc activitatile din cadrul campaniei umanitare ,,Camarazi cu suflet pentru Stefania si Daniel" .

Acest gen de actiune umanitara  este la a V-a editie si anul acesta face parte din sirul manifestarilor dedicate aniversarii a 169 ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane. Jandarmii maramureseni, prin Asociatia de ajutor umanitar ,,Camarazi cu suflet" in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures si cu Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASOOC Baia Mare, au organizat acest  meci de fotbal cu scop caritabil,  pentru a ajuta pe Stefania Daniela Conya, eleva a Liceului de Arta Baia Mare, in vederea achizitionarii unui scaun cu rotile electric si pe Daniel Vasile Oanta, elev al Scolii Gimnaziale ,,Vasile Alecsandri" din Baia Mare, care necesita protezare la antebrat, mana stanga.

Activitatile au debutat cu meci de fotbal "Tinere sperante ale fotbalului maramuresean" – grupa de varsta 2006-2007 iar  de la ora 14.00, s-a desfasurat meciul caritabil de fotbal in sala, intre reprezentativa jandarmilor maramureseni, formata din cadre active  si  reprezentativa  personalitatilor si gloriilor sportului judetului Maramures.  Alaturi de jucatori au mai participat la acest eveniment, familiile noastre, elevi de la numeroase institutii de invatamant din Baia Mare, prieteni si colaboratori, media scrisa si online, posturi TV  locale, corespondenti ai posturilor centrale, reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, sefi de institutii, agenti economici, personalitati din lumea sportului dar si maramureseni cu suflet care au decis sa ne sustina si prin prezenta lor acest eveniment. La sfarsitul competitiei sportive a avut loc extragerea in cadrul tombolei organizate cu aceasta ocazie si au fost acordate diplome si cupe participantilor.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean ,, Pintea Viteazul" Maramures multumeste celor care au sustinut aceasta campanie, fie prin participarea la aceste activitati, fie prin donatiile efectuate in contul deschis pentru Stefania si pentru Daniel si  credem ca prin efortul comun, vom reusi sa aducem o raza de lumina in viata acestora.

Sponsori si sustinatori ai acestei activitati sunt Institutia Prefectului-Judetul Maramures, Consiliul Judetean Maramures, Primaria Municipiului Baia Mare, Asociatia de ajutor umanitar ,,Camarazi cu suflet’’ de pe langa Inspectoratul de Jandarmi Judetean ,, Pintea Viteazul’’ Maramures, IPA 3 Maramures si Asociatia Sportiva Maramures, Centrul National Sportiv ,,Lascar Pana’’ Baia Mare, Clubul Sportiv de fotbal FC Minerul Baia Mare, Clubul Sportiv de handbal Minaur Baia Mare, Clubul Sportiv de rugby CSM Stiinta Baia Mare, Clubul Sportiv de volei  Exporari Baia Mare, Clubul Sportiv de baschet WildCats Baia Mare, Clubul Sportiv de baschet CSM Sighet, ACSF-fotbal  Comuna Recea, Asociatia Judeteana de Fotbal Maramures, Tipografia Ceconii Baia Mare, Fun Sport si Mass Sport Baia Mare, S.C. Ermosa Baia Mare, S.C. Renarom Trans Baia Mare, S.C. Anitas Trans Grup Baia Mare, Quick protect Baia Mare, Rayd security star Baia Mare, Al Guard security Baia Mare, Presa scrisa, tv, radio si  online din Maramures si nu in ultimul rand, reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, institutiile cu care noi colaboram/cooperam.

 

Maior, Radu Vasile Nicolae,

Purtator de cuvant al I.J.J. Maramures

Ziua Portilor Deschise s-a desfasurat ieri la Statia de Epurare din Baia Mare
Citeste
ISIS a fost infranta. Zi de o mare insemnatate. VIDEO
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.